özel haber?/BAŞKAN BASKETÇİ KIZLARI ÖNCE SOYDU SONRA SATTI!...

özel haber?/BAŞKAN BASKETÇİ KIZLARI ÖNCE SOYDU SONRA SATTI!...

İtalyan kızbasketbol takımlarından Cavezzo'nun oyuncularını soyarak çıplak takvim yapan başkanın gerekli teminatı vermediği için takımın küme düşürüldüğü ortaya çıktı?--->Kızların çıplak FOTOĞRAFLARINI görmek için TIKLAYINIZ!...

Murat ÖKTEM

Çizme'deki spor skandalı?.

İtalya'nın Cavezzo şehrinin basket külübü başkanı Enrico Corsini takıma gelir sağlamak için kızları soyup takvim yaptı ama kendisinin federasyona gerekli teminatı vermediği için şampiyon olan takım küme düşürüldüğü ortaya çıktı?

Geçen yıl zor durumda olan kulübün kız basketbolcularından birisinin annesinin önerisiyle takvim yaparak gelir sağlamak fikri yönetim tarafından kabul edildi?Takımın şampiyon olan kız basketbocuları çıplak pozlar vererek fedakarlık yaptılar?Bu arada 500 adet basılması ve sadece Cavezzo'da satılması planlanan takvimin ülkedeki talep doğrultusunda binlerce basıldığı ve tüm İtalya'da satıldığı iddia edildi?

Şampiyon olan basketbol takımının birinci ligde oynaması gerekirken federasyon tarafından küme düşürüldü?Daha sonra ortaya çıkan gerçekte başkan Corsini'nin beşyüzbin euro'luk teminatı vermediği anlaşıldı?

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.