özel haber?/İNGİLİZ MİLLİ TAKIMINDA MÜTHİŞ SKANDAL!...VE İŞTE SKANDALI YARATAN SEKSİ MANKEN!...

özel haber?/İNGİLİZ MİLLİ TAKIMINDA MÜTHİŞ SKANDAL!...VE İŞTE SKANDALI YARATAN SEKSİ MANKEN!...

Ada'yı sarsan skandalda milli takımın kaptanı John Terry ,takım arkadaşı Wayne Bridge'nin sevgilisi ile ilişkiye girdi?--->Fransız mankenin FOTOĞRAFLARI için TIKLAYINIZ!...

İngiltere bu futbol skandalıyla çalkalanıyor?

İngliz milli takımının kaptanı John Terry takım arkadaşı Wayne Bridge'in Fransız sevgilisi Vanessa Perroncel ile ilişkiye girince Ada sallandı?

İki futbolcunun geçen yıla kadar birlikte Chelse'da oynamaları ve çok sıkı arkadaş olmaları yankıların daha da artmasına neden oldu?Üstelik John Terry'in evli ve iki çocuk babası olması ise tam bir skandal olarak yansıdı?

Terry, skandalı önlemek için "özel hayatın korunması" gerekçesi ile habere yayın yasağı koydurttu ama Yüksek Mahkeme, "İnsanların özel yaşamı korunmalıdır, ancak yanlış veya zararlı davranışları eleştirme özgürlüğü de değerlidir" gerekçesiyle yayın yasağını kaldırdı.

Perroncel ve Bridge, Terry'nin 2007 yılındaki Blenheim Sarayı'ndaki 1 milyon pound bütçeli düğününe de katılmışlardı. Ünlü futbolcuların eşleri aynı dönemde hamile kalınca bu ortak özellik çiftleri birbirlerine yakınlaştırmış ve iyi dost olmalarına yol açmıştı.

Güney Afrika'da yapılacak Dünya Kupası'nda iki oyncunun birlikte forma giyecek olmaları da gözleri futbol federasyonuna çevirdi..Federasyon henüz bir açıklama yapmadı....

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.