Paranoya... İLK FRAGMANI YAYINLANDI!

Paranoya... İLK FRAGMANI YAYINLANDI!

Yılın merakla beklenen, iddialı filmlerinden Paranoya’nın ilk fragmanı yayınlandı. Başrollerinde Onur Buldu, Ege Kökenli ve Bülent Şakrak’ın yer aldığı filmin ilk tanıtımı sinemaseverlerin beğenisini kazandı.

22 Kasım’da vizyona girecek olan Paranoya filmi, bir gazetecinin paranoyası nedeniyle başına açtığı komik ve tuhaf işleri konu alıyor. 

Güçlü hikâyesi ve dev oyuncu kadrosu ile yılın merakla beklenen filmlerinden olan Paranoya’nın ilk fragmanı sinemaseverlerden tam not aldı.  Dikkat çekici fragmanda, bir gazetecinin paranoyası nedeniyle başına açtığı absürt olayları dram ile harmanlayarak anlatan filmin sıra dışı hikâyesinin ilk sinyalleri veriliyor. 

Başrollerinde Onur Buldu, Ege Kökenli ve Bülent Şakrak’ın yer aldığı Paranoya filminin dev kadrosunda Füsun Demirel, Cihat Tamer, Hüseyin Avni Danyal, Ayşen İnci, Osman Alkaş, Metin Yıldız, Yağmur Ün, Adem Yılmaz, Özgün Akaçça ve Ebru Şam gibi birbirinden ünlü isimler yer alıyor. 

22 Kasım’da vizyona girecek olan Paranoya filmi; üniversite öğrencisiyken yazdığı bir şiir yüzünden hapse atılan, hapisteyken babasının cenazesine katılamamasından dolayı paranoyası başlayan Muntazam Durmaz (Onur Buldu) adlı bir gazetecinin yıllar sonra başından geçenleri konu alıyor.

Film, bir yandan da Türkiye’nin yakın geçmişine, bugününe ve toplumun psikolojik yapısına ayna tutuyor. 

Yapımcılığını D Sinema’nın üstlendiği filmin yönetmen koltuğunda Cengiz Özkarabekir oturuyor. Yaklaşık 2 ayda çekilen filmin öyküsü de Özkarabekir’e ait.

Senaryosunu Kubilay Zerener’in kaleme aldığı Paranoya’nın senaryo danışmanlığını ise Ahmet Ümit ve Dr. Samuray Özdemir yapıyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.