Ressam Zeynep Yazıcı... BU SERGİ ÇOK SES GETİRECEK!

Ressam Zeynep Yazıcı... BU SERGİ ÇOK SES GETİRECEK!

Türkiye`nin genç ressamları arasında yer alan ve eserlerini ilk kişisel sergisinde buluşturan Ressam Zeynep Yazıcı, artık hayallerine bir adım daha yaklaşıyor.

Yaklaşık 1.5 yıldan beri kişisel resim sergisi için büyük titizlikle yol almaya hazırlanan sanatçı artık TR10 adını verdiği yağlı boya resim sergisi için tüm hazırlıkların yapıldığını belirtiyor.

Resime adanmış yıllar, tuvale atılmış büyülü fırça darbeleri ile hayatının daha da anlam kazandığını belirten ressam Zeynep Yazıcı, emek verdiği tüm çalışmalarından en özel kolleksiyonunun gelirini de, diğerlerinde olduğu gibi sosyal sorumluluk projelerine kaydırıyor. Yazıcı; bu çok özel kişisel sergisinin gelirini de TÜBİTAK Munir birsel Vakfına bağış yapıyor? Yazıcı, nedenini ise; "Bu ülkenin bilim adamlarına ihtiyacı var" diyerek, sosyal sorumluluğunu yerine getiriyor.

Bu çok özel kişisel sergi açılışında TR10 kolleksiyonunu aynı zamanda müzikle birleştirmeye hazırlanan Ressam Zeynep Yazıcı'ya bu projede müzikal desteğini veren, Hüsnü Şenlendirici, İsmail Tunçbilek ve Aytaç Doğan?dan oluşan TAKSİM TRİO grubu eşlik ediyor.

15 Mayıs Çarşamba akşamı saat 20.00 da Le Meridien Otelde gerçekleşecek özel davette iş, medya ve sanat dünyasından bir çok isim bir araya gelmeye hazırlanıyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.