Rüştü Onur Atilla'nın eski eşi ilk kez konuştu… “BUNCA SEVİYESİZLİĞİN İÇİNDE İSTEMEDEN VAR OLMAK YETERİNCE ZOR”

Rüştü Onur Atilla'nın eski eşi ilk kez konuştu… “BUNCA SEVİYESİZLİĞİN İÇİNDE İSTEMEDEN VAR OLMAK YETERİNCE ZOR”

Yeni bir aşka yelken açan Nez ile Rüştü Onur Atilla ilişkisi hakkında geçtiğimiz haftalarda boşandığı eşi Sinem Ayyıldız ilk kez konuştu. Ayyıldız isminin istemeden de böylesi bir olayda geçtiği için çok üzgün olduğunu söyleyerek " Bunca seviyesizliğin içinde istemeden var olmak yeterince zor" dedi.

Güldür Güldür Show'un yıldızı oyuncu Rüştü Onur Atilla'nın geçtiğimiz günlerde ayrıldığı eşi Sinem Ayyıldız DurakMedya Genel Yayın Yönetmeni Mustafa Barış'a özel açıklamalarda bulundu.

Boşanma sonrası eski eşinin şarkıcı Nez ile yeni aşka yelken açması hakkında konuşan Ayyıldız böylesi olaylardan çok uzak olduğunu ve olayın şaşkınlığını yaşadığını söyledi. İhanet iddiaları hakkında da konuşan Ayyıldız " Bu mecraların insanı değilim kusura bakmayın. Bunca seviyesizliğin içinde istemeden var olmak yeterince zor. Benim adıma empati duyan, güzel dileklerini, desteklerini esirgemeyen insanların yorumlarına bakarsanız eminim fikir verecektir size" diye konuştu.

onuratilla-ile-sinemayyildiz1.jpg

LİSE AŞKIYDI

2014 yılında hayatlarını birleştiren çiftin ilk çocukları Kemal 2018'de, ikinci bebekleri Uygar da 2021 yılında dünyaya gelmişti. Lise aşkıyla evlendiğini her seferinde söyleyen Atilla evlilik yıl dönümünde eşi için "Evlenmeden önce çekilse de en sevdiklerimden biri diye bu fotoğrafı paylaşasım geldi yine. Burada çocuklar yok, nikah yok, arabamız yok, param yok, akbil'imi bile sen dolduruyordun buluşabilelim diye" paylaşım yapmıştı.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.