S-MAN'I ROGER SANCHEZ İSTANBUL'DA!

S-MAN'I ROGER SANCHEZ İSTANBUL'DA!

Beş yıllık başarılı geçmişi ile birçok uluslararası konser ve DJ partilerine imzasını atan Unilife; bu kez Gramy ödüllü parti ikonu, dans müziğinin evsane ismi Roger Sanchez'i 21 Kasım gecesi İstanbullularla buluşuyor.

Başta Amerika ve Avrupa olmak üzere, dünya dans müzik sahnelerinde 80'lerden günümüze kadar kariyerinin en tepesinde kalmayı başaran, çıkardığı tüm albümleriyle eğlencenin kalbi İbiza ve dünyanın en önemli klüplerini fırtına gibi kasıp kavuran DJ-prodüktör Roger Sanchez, yoğun ilgi üzerine Malibu Partileri kapsamında İstanbul gecelerini renklendirecek.

Bob Sinclar, Martin Solveig, Tom Novy, Yves Larock gibi dans müziğinin efsane isimlerini ülkemizdeki hayranlarıyla buluşturan Malibu, bu kez de süper star Roger Sanchez'i DJ kabininde konuk ederek parti ateşini şehirde canlı tutmaya devam ediyor.

İstanbullulara unutulmaz bir gece yaşatacak olan organizasyon, 80'li yılların sonunda İstanbul'un gece hayatına yön veren, eğlenceyi bizlerle tekrar buluşturmak üzere kapılarını bu sene yeniden açan Airport Istanbul'da gerçekleşecek.

Sınırlı sayıda biletin satışa sunulacağı bol müzik, bol dans ve bol Malibu'lu bu gecede yerinizi mutlaka şimdiden ayırtın!

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.