"SAKARYA 3. MOTOSİKLET FESTİVALİ" BAŞLIYOR!

"SAKARYA 3. MOTOSİKLET FESTİVALİ" BAŞLIYOR!

Bu sene Sapanca Kırkpınar'da 19?21 Haziran 2009 tarihleri arasında yapılacak olan festivale büyük katılımlar bekleniyor.

Sakarya 3. Motosiklet Festivali" Muhteşem Bir Organizasyona Hazırlanıyor

Çeşitli etkinliklerin yer alacağı bu festivale Türkiye'nin her yerinden katılımın olacağını belirten (SMSK) Sakarya Motosikletçiler Spor Kulübü Derneği Başkanı Hakkı Akova "Bu sene 3. yapacağımız festival ile, daha öncede olduğu gibi bu sene de bir öncekinden daha iyisini yapmak olacaktır. Her geçen organizasyonla daha da büyüğünü yaptığımızı görüyoruz. Bu organizasyonumuzda hem katılımları, hem alanı hem de etkinliklerimizi artırdık" dedi.

Karavancılarında katılmaları bekleniyor

Çeşitli etkinlikler ile gerçekleştirilecek Festivale karavancılar da davet edildi. Geçen sene aynı yer olan Sapanca Kırkpınar'da yapılan (16 Şubat 2008 günü) Karavancıların sucuk partisine katılan ve muhteşem bir organizasyon sonucu hala konuşulabilen organizasyondan daha da güzeli olacak olan Sakarya 3. Motosiklet Festivaline davet edilen karavancılara özel yerler ve her türlü ihtiyaçlarına karşılık verilecek tedbirler alındı.

Doyasıya eğlence

Festival süresince sınırsız etkinliklerin yapılacağı üç gün boyunca her gece birçok sanatçı da yer alacak. Festivalin kusursuz bir şekilde geçmesi için büyük bir ekip geceli gündüzlü çalışmalarını sürdürüyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.