SANATÇILAR AYAKTA ALKIŞLANDI GÖZYAŞLARI SAKLANMADI!

SANATÇILAR AYAKTA ALKIŞLANDI GÖZYAŞLARI SAKLANMADI!

"Çağdaş Yaşam Çağdaş Sanatla Elele" projesi kapsamında düzenlenen Usta Sanatçılar ve Yaşar "Çağdaş Yaşam" için sahnede.

Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği (ÇYDD) ve kardeş kuruluşu Türkiye Çağdaş Yaşamı Destekleme Vakfı (TÇYDV), Türkiye'nin her köşesindeki tüm çocuklara, gençlere ve yetişkinlere çağdaş eğitim olanakları ulaştırmak üzere çalışmalarına eğitime duyarlı yurttaşlarımızın coşkusuyla devam ediyor.

Konseri Banu Noyan Event Office organizasyonu ve Çiğdem Tunç'un sunumuyla gerçekleşecek. Konserde başarılı çalışmalarıyla batı müziğinin ülkemizde tanınarak sevilmesini sağlamış olan Berkant, Bilgen Bengü, Coşkun Demir, Ersan Erdura, Esin Afşar, Metin Ersoy ve Selçuk Alagöz ile genç kuşağın önemli temsilcilerinden Yaşar sahne alacak ve dillerde dolaşan unutulmaz şarkılarıyla aramızda olacaklar.

Burslu okuyarak eğitimlerine katkıda bulunan öğrencilerin de katıldığı ve saygı geçişi yaptıkları konser de Prof.Dr. Türkan Saylan için hazırlanmış bir film izleyicilerden büyük alkış aldı.

İş Sanatta gerçekleşen muhteşem konserin geliri ile, ülke genelinde daha çok ilköğretim okulu öğrencisinin müzik, resim, tiyatro gibi sanat dallarıyla okul ortamında tanışması için müzik enstrümanlarının alınması, resim malzemelerinin temini ve eğitmenlerle birlikte sanat çalışma mekanlarının oluşturulmasına katkı sağlandı.

Vakıf yönetiminin Prof.Dr. Türkan Saylan'ın önerisi ile hazırladığı ve "sakın ertelemeyin" ricası ile ilan edilen günde gerçekleştirilen konser yoğun ilgi gördü. Misafirlerin ve sahne alan sanatçıların zaman zaman gözyaşlarına hakim olamadıkları konser sonrası bütün salon da alkış ve tezahüratlar dakikalarca sürdü.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.