Seçkin Piriler… ÇOK İDDİALI; “AŞK BENİ BULUR”!

Seçkin Piriler… ÇOK İDDİALI; “AŞK BENİ BULUR”!

Seçkin Piriler, uzun bir aradan sonra müzikseverlerle buluşmaya hazırlanıyor! Sanatçının merakla beklenen yeni single'ı "Aşk Beni Bulur", tüm dijital platformlarda yayımlandı...

Seçkin Piriler, bu yeni şarkısıyla dinleyicilerini bir kez daha etkilemeyi hedefliyor. "Aşk Beni Bulur", sanatçının her zamanki samimi ve içten tarzını yansıtan, duygusal ve melodik bir parça. Şarkının söz ve müziği, Emrah Demiralp tarafından yazıldı ve aranjmanını Nurettin Çolak tarafından yapıldı. Yapımcılığı  Zeki Sincar Produksiyon üstlendi.

Piriler, yeni şarkısıyla ilgili duygularını şöyle dile getirdi: "Aşk Beni Bulur, kalbimin derinliklerinden gelen bir parça. Hayatın her anında karşımıza çıkabilecek aşkın beklenmedik sürprizlerini anlatıyor. Umarım bu şarkı, dinleyicilerimin kalbine dokunur ve onlarla özel bir bağ kurar."

seckinpiriler1.jpg

SEÇKİN PİRİLER HAKKINDA:

Seçkin Piriler, Türk pop müziğinin sevilen isimlerinden biridir. Sanat hayatına modellik yaparak başlayan Piriler, daha sonra Duman Gurubunun solisti Kaan Tangöze ile dünya evine girmiş ve 2 evlat sahibi olduktan sonra boşanıp müzik dünyasında kendi kanatlarıyla uçmaya karar vererek birçok başarılı projeye imza atmıştır.

Duygusal şarkı sözleri ve etkileyici sahne performanslarıyla tanınan Piriler, müzik kariyerine ara vermeden devam etmektedir.

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.