Sedef İybar… MASTER CHEF’DE KADIN JÜRİ OLMAMASINA SİTEM EDİYORUM!

Sedef İybar… MASTER CHEF’DE KADIN JÜRİ OLMAMASINA SİTEM EDİYORUM!

Gazeteci Sibel Arna’nın Youtube programı “Ne Olursan Ol Rahat Ol”un 50. Bölüm konuğu yemek programlarından tanıdığımız Sedef İybar oldu. İybar, Sibel Arna’ya özel açıklamalarda bulundu.

Yemek programı yapmadığı kanal neredeyse yok. 25 yıldır, 1000’den fazla canlı yayın, sayısız bant yayını yaptı. Tarkan’dan Monica Bellucci’ye, Zülfü Livaneli’den Ata Demirer’e sofrasına oturmayan ünlü ise neredeyse hiç kalmadı. Demet Akbağ’ın kendinden bir yaş küçük kardeşi Sedef İybar tüm bunları ve fazlasını Sibel Arna’ya anlattı. 

HİÇ OLMAZSA BİR KADIN KONUK ŞEF DAVET EDEBİLİRLER 

Acun Ilıcalı beyleri seviyor, onun kanalında beyler çalışıyor. Master Chef’de hiç kadın jüri yok. Ben bundan rahatsız olmuyorum, aldırış etmiyorum ama birazcık sitem ediyorum. O yüzden de çok fazla ilgimi çekmiyor. Allah’tan eksik olmasınlar çok tatlı kadın yarışmacılar var da neyse bari diyorum. Hiç olmazsa bir kadın konuk şef davet edebilirler. Üçü olsun bir tane de kadın şef konuk olsun. O kadar da hiçe saymak olmasın.

SERPME KAHVALTIYA KIZIYORUM 

Serpme kahvaltı ciddi bir israftır. Serpme kahvaltıya çok kızıyorum. Serpilecek ne kaldı? Dut ağacındaki duru bile serpemezsin. Her şey o kadar pahalı ki taneyle alıyoruz artık. Kestaneyi Nişantaşı’nda tanesini neredeyse altın fiyatına satıyorlar. Masadaki senkron tutmuyor, çay gelene kadar soğuk gıdalar beklemekten bozuluyor, jambonlar peynirler yamuluyor. Kalan yemekler nereye gidiyor? Hepsi israf dolayısıyla ben buna karşıyım. 

MONICA BELLUCCI VE TARKAN AYNI MASADA

Monica Belluci ve Tarkan’ı aynı masada ağırladım, onlara yemek yaptım daha ne isterim. İkisi de her şeyi yediler. Her şeyin tadına bakan misafirler en sevdiğim misafirdir. Tarkan zaten mizaç olarak karşısındakini mutlu etmeye programlı biri. Çok tatlıydı. Zeytinyağlılar, salatalar, dolmalar bendendi, etleri Yılmaz Erdoğan yapmıştı.

 

 

 

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.