ŞEHİT AİLELERİ ANADOLU ATEŞİ'Nİ İZLEDİ!

ŞEHİT AİLELERİ ANADOLU ATEŞİ'Nİ İZLEDİ!

Anadolu Ateşi Dans Topluluğu, geçtiğimiz hafta başlattığı uygulama ile sahne aldığı Gloria Aspendos Arena'da her hafta şehit ailelerini konuk ediyor.

Geçtiğimiz Cuma akşamı yapılan gösteriye katılan Antalya Şehit Aileleri Derneği Başkanı Cengiz Nazım, Anadolu Ateşi Genel Sdanat Yönetmeni Mustafa Erdoğan'a aileler adına 'Teşekkür Plaketi' verdi.

Yaptığı gösterileriyle dünyanın en sevilen ve merak edilen dnas topluluklarından Anadolu Ateşi, değişik sosyal sorumluluk projeleriyle de adından sıkça söz ettiriyor. Anadolu kültürünü Anadolu'nun renkleri ve dans diliyle sanatseverlere aktararak Türkiye'nin yurtsışı tanıtımına da önemli katkılar sağlayan Anadolu Ateşi, kendi sahnesi olan Gloria Aspendos Arena'da şehit aillerini konuk etmeye başladı.

Geçtiğimiz Cuma akşamki Anadolu Ateşi Evolution gösterisini ialamaya gelen Antalya Şehit Aileleri Derneği Başkanı Cengiz Nazım ve şehit ailleri Anadolu Ateşi Genel Sanat Yönetmeni Mustafa Erdoğan'a teşekkür plaketi sundular. Gösterinin 2'nci bölümü başlamadan önce 'Semazen' grubu ile sahneye çıkan Mustafa Erdoğan, dernek başkanı ve şehit ailelerini de sahneye davet etti.

Gösteriyi izleyen yerli ve yabancı yaklaşık 5 bin kişiye kısa bir konuşma yapan Erdoğan, "Çok önemli misafirlerimiz var bugün. Antalya şehit aileleri derneği aramızda. Onlar gecen temsilde gelmişti. Bu gösteride bize bir plaket vermek istiyorlar. Onları ağırlamaktan gurur duyuyorum. Her temsilde onları ve misafirlerini ağırlamaktan gurur duyacağız. Biraz sonra başlayacak bölümü ve bu oyunu kendilerine ithaf ediyoruz.

Geldikleri için çok çok teşekkür ediyorum" diyerek başkan Cengiz Nazım'dan plaketini aldı. Antalya Şehit Aileleri Derneği Başkanı ise yaptığı konuşmasında; "Anadolu Ateşi Genel Sanat Yönetmeni Mustafa Erdoğan Bey ve tüm ekibine sonsuz teşekkürlerimi iletiyorum. Aynı zamanda Antalya'nın kültürüne ve sosyal hayatına verdiği katkılardan dolayı da çok teşekkür ediyorum.

Antalyalı ve Serikli olarak Anadolu Ateşi'nin Türkiye'yi bütün dünyada kültür ateşi olarak temsil ettiğine inanıyorum" diye konuştu.

Öte yandan Kasım ayına kadar devam edecek olan 'Anadolu Ateşi Evolution' gösterisinde her hafta şehit aileleri konuk edilecek.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.