SEKSİ MANKENLER, PAVYON KAPATIP SERMAYEYİ DANSÖZE YÜKLEDİLER?

SEKSİ MANKENLER, PAVYON KAPATIP SERMAYEYİ DANSÖZE YÜKLEDİLER?

Edirne'nin İpsala ilçesinde düzenlenen 11. Çeltik Kültür ve Sanat Festivali devam ediyor. Defile sırasında podyumu adeta sallayan yabancı mankenler, defile bitiminde soluğu İpsala-Keşan arasında ki bir pavyonda aldı.

Haber; Mustafa ARIK

Festivalin üçüncü gününe aralarında yabancı mankenlerinde podyuma çıktığı defile İpsalalıları adeta büyüledi. Defileyi izleyenler arasında İpsala Kaymakamı Mehmet Ali Gürbüz, İpsala Belediye Başkanı Mehmet Karagöz, Ajans sahibi Ali Soydan, Güreş ve Çeltik Festivali ağası genç iş adamı Seçkin Şimşek izleyenler arasındaydı.

Pan Ajans sahibi ve çeltik ağası Ali Soydan ile ünlülerin menajeri Selim Akar tarafından festival için özel olarak getirilen mankenler büyük beğeni topladı. Podyumda adeta kuğu gibi süzülen aralarında Hollanda 2007 ve Ukrayna 2008'in en iyi mankeninin de bulunduğu mankenler, İpsalalılar ve çevre il ve ilçelerden festivali izlemeye gelen konuklardan büyük alkış aldı.

Defile sırasında podyumu adeta sallayan yabancı mankenler, defile bitiminde ünlülerin menajeri Selim Akar'ın davetlisi soluğu İpsala-Keşan arasında ki bir pavyonda aldı. Dansöz Azra ve Gül ile adeta göbek yarıştıran yabancı güzeller, sabahın ilk ışıklarına kadar hem göbek atıp hem de defileden kazandıkları paranın bir kısmını dansözlere para yapıştırdılar.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.