Sema Şimşek-Tuğçe Sarıkaya-Kayhan Yıldızoğlu... DİZİLERE YENİ İSİMLER YETİŞTİRİYORLAR!..

Sema Şimşek-Tuğçe Sarıkaya-Kayhan Yıldızoğlu... DİZİLERE YENİ İSİMLER YETİŞTİRİYORLAR!..

Podyumların ünlü ismi Sema Şimşek, model ve oyuncu olmak isteyenlere ders vermeye başladı. Duayen oyuncu Kayhan Yıldızoğlu’nun da eğitmen kadrosunda bulunduğu Asil Çağıl Akademi’de, dizi, sinema, reklam gibi alanlarda yeni yüz arayışı devam ediyor.

Yıllardır hem podyumlarda hem de dizi ve sinema filmlerinde rol alan Sema Şimşek  ve oyunculuk ve modellik yapan Tuğçe Sarıkaya, Ebru Ürün gibi isimler artık hem dizilere cast için de çalışıyor hem de podyuma yeni yüzler yetiştiriyor.  Ünlü modeller,  Asil Çağıl’ın kurduğu Akademi’de  genç isimlerle buluşuyor.

Oyuncu adaylarına deneyimleriyle destek veren bir diğer isim de Kayhan Yıldızoğlu. Ünlü oyuncu, eğitmen olarak yer aldığı Akademi’nin kadrosundaki gençleri kamera önüne hazırlıyor. Yapım firmalarından gelen dizi, sinema, reklam ve tanıtım gibi alanlardaki cast arayışlarında Yıldızoğlu’nun tecrübeleriyle destek verdiği isimlere de yer verilecek.

Asil Çağıl,  oyunculuk ile ilgili cast çalışmaları için de  şöyle konuştu: “Biliyorsunuz her yıl onlarca dizi film ve sinema filmi çekiliyor. Aynı zamanda reklam ve tanıtım için de farklı yüzler aranıyor. Bu anlamda sektörde çok fazla cast firması bulunmakta. Talep de oldukça fazla. Biz Asil Çağıl Akademi olarak, oyunculuk konusunda da kurs vermek ve ekran yüzleri yetiştirmek istiyoruz. Deneyimli isimlerle birlikte yapım firmalarından gelebilecek bu yöndeki talepleri de karşılamak için de çalışmalarımız sürüyor. Bize bu konuda başvurmak isteyenleri de bekliyoruz. “

Akademi’nin kadrosunda Hülya Yiğitalp, Zeliha Çal, Sanem Balcı, Tuğba Karaca, Aydan Kaya, Günay Musayeva, Açelya Kartal ve Ece Bilsen gibi isimler de yer alıyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.