Serap Yenici…”BODRUM’A “MERHABA” DEDİ!

Serap Yenici…”BODRUM’A “MERHABA” DEDİ!

Serap Yenici “Bodrum'a Merhaba” şarkısının klibiyle Bodrum'a olan sevgisini taçlandırdı.

Bodrum'un girişinde herkesi karşılayan sözler  Cevat Şakir  Kabaağaçlı (Halikarnas  balıkçısı) ile bütünleşmişti. Ama araştırmaları sonucu sözlerin izni için yaptığı görüşmelerle esas sözleri yazan ve Cevat Şakir'e ithaf etmiş Ortakentli  tam bir Bodrum aşığı ve Cevat Şakir hayranı  Tuncay Özsert'e ulaşan Serap Yenici  izni alıp sözleri besteledi ve seslendirdi .

“Yokuşbaşına geldiğinde  Bodrum'u göreceksin Sanma ki sen geldiğin gibi gideceksin Senden öncekiler  de böyleydiler  Akıllarını Bodrum'da bırakıp gittiler.. “ sözlerine “Merhaba Bodrum”a ismiyle  Bordo Müzik etiketiyle” Hüzne veda” albümünde  yer veren Yenici, Halikarnas balıkçısının aşık olduğu Bodrum'u mavisini denizini o muhteşem görsellerini sunan ve dostlarıyla keyifli bir yelken turundan kareleri paylaştıkları bir kliple  eserini taçlandırdı.

Düzenlemesini Ali Akaçça'nın yaptığı Merhaba Bodrum 'a şimdiden bir çok sirtaki grubunun özel kreografiler yapıp dans ettiği sevilen bir eser oldu.

Tüm Bodrum sevenleri  aşıkları, Halikarnas balıkçısı takipçilerinin de paylaştığı bir eser olarak Bodrum'la bütünleşiyor..

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.