Seray Sever?  MÜCEVHER GİBİ NOTEBOOK'U TANITTI?

Seray Sever? MÜCEVHER GİBİ NOTEBOOK'U TANITTI?

Teknolojinin lüks ve şıklıkta ulaştığı en son nokta ASUS NX90 güzelliği ile görenleri kendine hayran bıraktı? Tanıtım gecesinde Seray Sever, Rallici Çiçek Güney gibi ünlü isimler de yer aldı.

2 Aralık 2010 Çarşamba gecesi, Ortaköy Anjelique'de gerçekleştirilen ve adına yakışır bir gece ile medyaya tanıtılan ASUS NX90 görenleri kendisine hayran bıraktı. PR'ını İstanbul Sun Ajans'ın, ev sahipliğini ASUS Türkiye Pazarlama Müdürü Nuran Efendioğlu ve ekibinin üstlendiği gecede Seray Sever, Rallici Çiçek Güney gibi ünlü isimler de yer aldı.

Seray Sever ASUS NX90'ı ilk gördüğü anda hayranlığını gizleyemeyerek "Günler öncesinden konuşulmaya başlayan bu ürünü görme fırsatını kaçıramazdım, gerçekten gördüğüm en şık bilgisayar, buna bayıldım. Çok havalı ve çok güzel, bir Hollywood yıldızı gibi parlıyor" dedi ve gecede hazır bulunan ASUS yöneticilerine dönerek, mutlaka NX90'a sahip olmak istediğini ve hazırlıkları devam eden +18 adlı dizisinin çekim sahnelerinde de NX90'ı mutlaka kullanacağını belirtti.

Parlak dış kaplaması ile bir mücevher görünümünde olan ASUS NX90'ın ses ve görüntü performansına vurgu yapıldığı gecede, ünlü koreograf Kuban Turan tarafından düzenlenen dans şov ilgi ile izlendi. "Yetenek Sizsiniz Türkiye" finalistlerinden Serkan Kılıç ve Barış Ekmen'in gerçekleştirdikleri beatbox ses performans şovu gecenin ritmini zirveye taşırken izleyicilerinde tempo tutarak eğlencenin tadını çıkarmalarını sağladı.

Ödüllü tasarımcı David Lewis ve tasarım ekibinin eseri olan ASUS NX90, sanatsal çizgiler taşıyan son derece estetik görünümlü bir notebook olarak göz dolduruyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.