12-18 AĞUSTOS 2024 HAFTASI HAFTALIK BURÇ YORUMLARI...

Ece GÜR

12/18 Ağustos Astroloji Gündemi;

Merkür 4/15 Ağustos 2024 tarihleri arasında Başak burcunda 1. bölüm retrosunu gerçekleştirirken eksikleri, halı altına süpürülmüş problemleri en önemlisi gerçekleri daha net görme şansı bulacağız.

14 Ağustos 2024 / Mars-Jüpiter Kavuşum Açı kalıbı +-7 gün etkili. Başarma azmi ve hırsımız artar. 

15 Ağustos 2024 / Merkür Aslan Burcunda retrosu 2. bölüm olarak devam ediyor.

15 Ağustos 2024 / Güneş-Chiron Üçgeni Açı kalıbı +-3 gün etkili. Ruhsal ve bedensel iyileşmeyi destekleyen bir enerjiye sahip.

16 Ağustos 2024 / Mars-Satürn Karesi Açı kalıbı +-7 gün etkili. Yerimizde sayıp kalmak veya emek vererek hızlanmak isteyebiliriz. Maalesef terör olayları, askeri hareketlilik ve sert yaptırımlar da gündeme gelebilir. 

18 Ağustos 2024 / Merkür-Uranüs Karesi Açı kalıbı +-3 gün etkili. Ani öfke patlaması ve fevri hatalı hareketler getirebilir. Yıkıcı bir isyanı  getirebilir.

19 Ağustos 2024 / Kova Burcunda Dolunay koridorundayız..

 

5 -11 AĞUSTOS 2024 HAFTASI HAFTALIK BURÇ YORUMLARI...

Öngörüler teknik olarak yükselen burça göre ele alınır. 

(Yükselen burcunuzu okumayı unutmayınız.)

 

KOÇ / YÜKSELEN KOÇ

Koç burcu 12/18 Ağustos Haftası burç yorumum şu şekildedir; çocuk sahibi olmaya karar verebilir, varsa çocuğunuz ile daha çok vakit geçirebilirsiniz. Çok sevdiğiniz bir yere tatile gidebilir, eski dostlarla görüşebilirsiniz 15-29 Ağustos arasında, retro aslan burcunda 2. Bölüm olarak devam ediyor. Spor, sanat, ilgi alanı, keyif, hobi alanları olarak niyet ettiniz, bir süredir başlamak/başlatmak istediklerinizi bu retro ile başlatabilirsiniz. Bir süredir vakit ayıramadığınız hobilerinize dönüş yapabilirsiniz. Keyif ve yaşam enerjisinizi yeniden yükseltmek isteyeceğiniz bir hafta.

Şansınız bol olsun, güzel bir hafta geçirmenizi dilerim sevgili Koç’lar.

 

BOĞA / YÜKSELEN BOĞA 

Boğa burcu 12/18 Ağustos Haftası burç yorumum şu şekildedir; gayrimenkul ve eve dair uzun süredir beklediğiniz bir şans ayağınıza gelebilir, hatta bazı Boğalar evlenme kararı alabilir. Ancak hayati kararlar için Eylül ayını bekleyin. Gelecek planlarınızı gözden geçirip, sosyal çevrenizle ilişkinizi değerlendirebilirsiniz.

Şansınız bol olsun, güzel bir hafta geçirmenizi dilerim sevgili Boğa‘lar.

 

İKİZLER/ YÜKSELEN İKİZLER 

İkizler burcu 12/18 Ağustos Haftası burç yorumum şu şekildedir; Aile, emlak, taşınma, yerleşim yeri, iletişim, seyahatler, kardeşler ve komşularla ilişkiniz gibi konuları gözden geçirebilirsiniz. Araba kullanırken ve seyahatlerde sakin olmalısınız. Özgüveniniz yüksek ve iyimsersiniz, ancak bu bazı pürüzleri görmenizi engelleyebilir. İletişimde duyarlı olmak, aklla ilk geleni çevre ile paylaşmamak ve Eylül ayında harekete geçmek daha olumlu sonuçları doğuracak. Kısa seyahatler olabilir, kardeşinizin hayatında yeni gündemler yaşanabilir. Ev alım satımı veya tadilatı planlayabilirsiniz ancak bu süreç pek de kolay olmayabilir.

 

YENGEÇ / YÜKSELEN YENGEÇ

Yengeç burcu 12/18 Ağustos Haftası  burç yorumum şu şekildedir; kardeşiniz, kuzenler, komşularla ilişkinizde ve eğer sosyal mecralarda yazıp çiziyorsanız buralarda yanlış anlaşılmalar ve fikir ayrılıkları yaşanabilir. Kardeşinizin hayatında bazı zorluk ve engellere şahit olabilirsiniz, ona destek olmak da isteyebilirsiniz. Ay boyu eğitim, seyahatler, vize ve oturum süreçlerinde aksilikler ve gecikmeler olabilir.

Şansınız bol olsun, güzel bir hafta geçirmenizi dilerim sevgili Yengeç‘ler.

 

ASLAN / YÜKSELEN ASLAN

Aslan burcu 12/18 Ağustos Haftası  burç yorumum şu şekildedir; Merkür retrosu varlıklarınız, yetenekleriniz, kazancınız, özgüveniniz, kişiliğiniz, dış görünüşünüzle ilgili alanda. Kısacası kendinizi, kazancınızı ve yeteneklerinizi gözden geçirecek, kendinizi değerli hissetmek isteyeceksiniz. Maddi konularda pürüzler söz konusu ancak sosyal çevrenizden destek gelecektir. Dikkat etmeniz gereken benmerkezci olmamak, acele etmemek.

Şansınız bol olsun, güzel bir hafta geçirmenizi dilerim sevgili Aslan‘lar.

 

BAŞAK / YÜKSELEN BAŞAK 

Başak burcu 12/18 Ağustos Haftası  burç yorumum şu şekildedir; güzelleşmek, kendinize ve ilişkilere yatırım yapmak söz konusu. Fakat var olan ilişkilerde sorunlar daha çok göze batabilir. Aldığınız kararları ilişkilerinizi, en çok da kendi isteklerinizi ve kimliğinizi sorgulayabilirsiniz. Terapi için çok uygun bir zaman. 

Şansınız bol olsun, güzel bir hafta geçirmenizi dilerim sevgili Başaklar.

 

TERAZİ / YÜKSELEN TERAZİ 

Terazi burcu 12/18 Ağustos Haftası  burç yorum şu şekildedir; arkadaş çevrelerine girebilirsiniz, arkadaşlarınızdan destek görebilir etkinlik ve organizasyonlara katılabilir, geleceğe dair plan yapabilirsiniz. Ruhsal alanlarda kendini bulma, meditasyon, terapiye başlamak, danışmanlık almak adına kullanabilirsiniz. Merkür geri hareketinin 2. bölümü olan aslan retrosuna devam ediyor. Gerçek motivasyonlarınızı keşfedebilirsiniz. Bazı konuların ardında yatan sebepleri görebilirsiniz. Eski dostlarla görüşebilir, konuşabilirsiniz. Etkinlik ve organizasyonlar iptal olabilir, gecikebilir ye da beklediğiniz gibi gitmeyebilir. Bazı arkadaşlarla aranız bozulabilir.

Şansınız bol olsun, güzel bir hafta geçirmenizi dilerim sevgili Teraziler.

 

AKREP/ YÜKSELEN AKREP

Akrep burcu 12/18 Ağustos Haftası  burç yorumum şu şekildedir; ekip içinde ve organizasyonlarda aksilikler çıkabilir. Kariyerinizi tekrar ele almak, görevlerinizi düşünmek ve eşin ailesine dair konularda bazı sorunları çözümlemek gerekebilir.

Şansınız bol olsun, güzel bir hafta geçirmenizi dilerim sevgili Akrep‘ler.

 

YAY / YÜKSELEN YAY

Yay burcu 12/18 Ağustos Haftası  burç yorumum şu şekildedir; mevkiniz, konumunuz, toplumdaki yerinizle ilgili içsel sorgulama yaşayabilirsiniz. Eşin ailesine dair eski konular açılabilir. Seyahatler, dava ve hukuki süreçler, ticaret, yabancılarla ilişkiler ve eğer öğrenci veya akademisyen iseniz eğitimde aksilik ve pürüzler çıkarabilir. Eski bir dava yeniden gündeme gelebilir, seyahatlerde aksilikler yaşanabilir. İletişimde ve belgelerde titiz olmak gerekebilir.

Şansınız bol olsun, güzel bir hafta geçirmenizi dilerim sevgili Yay’lar.

 

OĞLAK / YÜKSELEN OĞLAK 

Oğlak burcu 12/18 Ağustos Haftası  burç yorumum şu şekildedir; maddi konularla ilgili yeni kararları gösteriyor. Miras, nafaka, kredi, borç, vergi, sponsorlu işler, eşinizle, ortağınızla birlikte karar verdiğiniz finansal alanlarda yeni bir dönem başlayabilir. Eskiye dönük bir borç da ortaya çıkabilir.

Şansınız bol olsun, güzel bir hafta geçirmenizi dilerim sevgili Oğlak’lar.

 

KOVA / YÜKSELEN KOVA

Kova burcu 12/18 Ağustos  Haftası  burç yorumum şu şekildedir; ilişkilerde yeni bir döneme geçiş haftası. Varolan ilişkinizde yeni bir döneme geçiyor olabilirsiniz, eski bir sevgili geri dönebilir. Merkür geri harekette, bu sebeple yeni bir ilişkiyi çevreden saklamak isteyebilirsiniz. Önemli kararları ertelemek mantıklı olacaktır, yavaş ilerlemek gerekiyor. Merkür retrosu finansal yatırımlar, cinsellik, ortaklıklar, ikili ilişkilerle ilgili alanda; bu alanlarda temkinli olmak gerekir. İlişkilerde, ortaklı işler ve sözleşmelerde acele ile verdiğiniz kararları ay sonunda yeniden gözden geçirmek isteyebilirsiniz. Eylül ayına erteleyelim.

Şansınız bol olsun, güzel bir hafta geçirmenizi dilerim sevgili Kova’lar.

 

BALIK / YÜKSELEN BALIK 

Balık burcu 12/18 Ağustos Haftası  burç yorumum şu şekildedir; evcil hayvan sahiplenebilirsiniz. İş ortamında şartlar değişebilir, yeni projeler alabilirsiniz. Merkür geri harekete olacağından planlarda acele etmemekte fayda var. İş yerinde iletişime, belgelere ve mail'ler, atladığınız projeler olabilir. Yeni bir ilişkiye başlamak için acele ve Eylül'ü bekleyin.

Şansınız bol olsun, güzel bir hafta geçirmenizi dilerim sevgili Balık‘lar.