16-22 EYLÜL 2024 HAFTASI HAFTALIK BURÇ YORUMLARI...

Ece GÜR

16-22 Eylül Haftası Astroloji Gündemi;

 

17 Eylül 2024 / Venüs-Chiron Karşıt: Duygusal konularda çok hızlı kararlar almak veya bir şeylerin hızla sonuca varmasını beklemek, bu konularda çok ısrarcı olmak sıkıntılı sonuçlar getirebilir. İkili ilişkilerde aşırı alınganlık ve kıskançlık yaşanabilir. ( +-5 gün etkili.)

 

Yılın en önemli gökyüzü olaylarından biri 18 Eylül 2024 saat 05:34’te 25 derece Balık burcunda bir Ay tutulması gerçekleşecek. Balık burcundaki bu tutulma, duyguların, sezgilerin ve ruhsal derinliklerin güçlü bir şekilde ortaya çıkmasına neden olabilir. Ay tutulmaları, özellikle Balık burcunda olduğunda, duygusal temizlik ve ruhsal şifalanma için mükemmel bir fırsattır. Bu dönemde meditasyon, içsel çalışma ve kendinizi duygusal olarak dengeleme çalışmalarına ağırlık verebilirsiniz. Sezgilerinize güvenin; bilinçaltınızdaki mesajlar, hayatınızı dönüştürebilecek güçlü ipuçları verebilir.

 

Ay tutulmaları genellikle tamamlanma, bitiş ve değişim zamanlarıdır. Bu tutulma sırasında, özellikle Balık burcunun temaları olan sezgisel anlayış, maneviyat, yaratıcılık, merhamet ve fedakârlık konuları öne çıkacaktır. Kendi içsel dünyanıza dönmek, eski alışkanlıklardan, duygusal bağımlılıklardan ya da geçmişten gelen yüklerden kurtulmak için harika bir fırsat olabilir.

 

18 Eylül 2024 / Merkür-Satürn Karşıtı: Kayıpları ve negatifliği içeren haberler alabiliriz. Zaman zaman odaklanamama ve verimsizlik de görülebilir. ( +-3 gün etkili.)

 

19 Eylül 2024 / Güneş-Uranüs Üçgeni: içimizdeki yaratıcılığı dışarı vururken aynı zamanda hayatımıza keyifli sürprizleri de getirebilir. (+-5 gün etkili.)

 

21 Eylül 2024 / Güneş-Neptün Karşıtı: dalgınlık, kandırılma, kendi kendini kandırma gibi etkileri beraberinde getirebilir. ( +-5 gün etkili.)

 

21 Eylül 2024 / Merkür-Jüpiter Karesi: Yargı dağıtmamak gerekir. Finansal konulara dair zararlı risklere açık olabiliriz.  (+-3 gün etkili.)

 

22 Eylül 2024 / Güneş-Plüton Üçgeni: Kendimizi daha güçlü, kararlı ve kontrollü hissedebiliriz. ( +-5 gün etkili.)

 

22 Eylül 2024 / Güneş Terazi Burcunda: Güneş’in Terazi burcuna geçişi, her yıl yaklaşık olarak 23 Eylül - 22 Ekim tarihleri arasında gerçekleşir ve bu dönemde Terazi burcunun enerjileri tüm burçlar için ön plana çıkar. Terazi, hava elementine ait bir burçtur ve temel olarak denge, adalet, ilişkiler, diplomasi ve estetik konularıyla ilişkilidir. Güneş Terazi burcundayken bu temalar hayatımızda daha belirgin hale gelir.

 

Güneş’in Terazi burcundaki yolculuğu, hayatımıza daha fazla denge, uyum ve güzellik getirme fırsatı sunan bir dönemdir. Bu süreci doğru değerlendirdiğimizde hem ilişkilerimizde hem de içsel dünyamızda uyumu yakalayabiliriz.

 

16-22 EYLÜL 2024 HAFTASI HAFTALIK BURÇ YORUMLARI...

Öngörüler teknik olarak yükselen burça göre ele alınır. 

(Yükselen burcunuzu okumayı unutmayınız.)

 

KOÇ / YÜKSELEN KOÇ

Koç burcu 16/22 Eylül Haftası burç yorumum şu şekildedir; Balık burcunda gerçekleşen Ay tutulması sizi görüşleriniz, inançlarınız, fikirleriniz üzerinden bir sorgulamaya itebilir. Uzaklar, yabancılar, yurt dışı bağlantılı konularda önemli bir durum söz konusu olabilir. Yükselen algı ve sezgileriniz, kontrolünüz veya bilginiz dışında gelişen olaylar, gizli veya kapalı kalmış durumlar karşısında, ihmal ve dalgınlıklara dikkat etmelisiniz. ilişkiler ve işbirliği konuları da Güneş’in terazi burcuna geçmesi ile beraber öne çıkabilir. Karşıtlıklar yüzünden bazı çatışmalar yaşanabilir ama bu dönem, ortaklıkları güçlendirmek ve denge sağlamak için fırsatlar sunacaktır.

Şansınız bol olsun, güzel bir hafta geçirmenizi dilerim sevgili Koç’lar.

 

BOĞA / YÜKSELEN BOĞA 

Boğa burcu 16/22 Eylül Haftası burç yorumum şu şekildedir; Balık burcundaki Ay tutulması sosyal çevrenizi ve arkadaşlık ilişkilerinizi daha fazla sorgulamanıza neden olabilir. Arkadaşlarınızla geçmişte yaşadıklarınızı, anılarınızı daha çok düşünebilirsiniz. Daha önce farkında olmadığınız bir olay karşınıza çıkabilir. Maddi veya manevi yapmış olduğunuz fedakarlıklar karşısında duygusal tepkiler verebilirsiniz. Tepkilerinizde aşırıya kaçmadığınızdan emin olmak isteyebilirsiniz. İş ve günlük rutinlerle ilgili konulara odaklanma zamanı. Sağlık ve çalışma hayatıyla ilgili dengeyi sağlamak için adımlar atılabilir. Verimliliği artırmaya yönelik düzenlemeler yapmak isteyebilirsiniz.

Şansınız bol olsun, güzel bir hafta geçirmenizi dilerim sevgili Boğa ‘lar.

 

İKİZLER/ YÜKSELEN İKİZLER 

İkizler burcu 16/22 Eylül Haftası burç yorumum şu şekildedir; İş hayatınızda ve kariyerinizde bugüne kadar yaptıklarınızı ve yaptıklarınız karşısında edindiklerinizi, gördüğünüz takdir ve beğeniyi bu tutulmayla birlikte daha çok sogulayabilirsiniz. Hayat karşısında geleceğe yönelik belirlediğiniz çizgiyi ve hedeflerinizi yeniden gözden geçirme imkanınız olabilir ve bir karar almak durumunda hissedebilirsiniz. İlişkinizde, evliliğinizde yaşadığınız zorluklar ve verdiğiniz mücadele bu kararda etkili olabilir.

Aşk hayatı ve yaratıcılıkla ilgili konular ön plana çıkacak. Sanatsal projelerde yer almak veya hobilerle vakit geçirmek için ideal bir zaman. İlişkilerde de romantizm artabilir.

Şansınız bol olsun, güzel bir hafta geçirmenizi dilerim sevgili ikizler‘ler

 

YENGEÇ / YÜKSELEN YENGEÇ

Yengeç burcu 16/22 Eylül Haftası  burç yorumum şu şekildedir; Gündelik yaşamınız ve çalışma ortamınızın getirdiği zorlayıcı koşullar bu tutulmada sizi aksiyona geçirebilir ve kendinizi bir adım atmaya veya karar almaya mecbur hissedebilirsiniz. Kişisel gelişim ve eğitimle ilgili yaptıklarınızı değerlendirebilir, uzaklar, yabancılar ve yurt dışıyla ilgili fırsatları gözden geçirebilirsiniz. Duygusallığınız ve hassasiyetleriniz artarken, bunları daha çok paylaşmak, yazarak, konuşarak içinizi dökmek isteyebilirsiniz. Ev ve aile hayatıyla ilgili temalar vurgulanacak. Aile içinde dengeleri korumak ve huzurlu bir ortam yaratmak için fırsatlar doğabilir. Evde yenilikler yapmak, taşınma ya da dekorasyon planları olabilir.

Şansınız bol olsun, güzel bir hafta geçirmenizi dilerim sevgili Yengeç ‘ ler.

  

ASLAN / YÜKSELEN ASLAN

Aslan burcu 16/22 Eylül Haftası  burç yorumum şu şekildedir; Bu Ay tutulması iş yaşamınız ve maddi konularla ilgili bazı gelişmeleri beraberinde getirebilir. Eşiniz, sevgiliniz veya iş ortağınızla aranızdaki paylaşımlar, ortak gelir ve harcamalarınız gündeme gelirken daha önce farkında olmadığınız bazı durumları görebilir, idrak edebilirsiniz. Sezgileriniz her şeyi daha açık görmenizi sağlarken aşırı duygusal ve tepkisel davranmadığınızdan emin olmalısınız. İletişim ve yakın çevre ilişkileri önem kazanıyor. Kardeşler, komşular veya yakın arkadaşlarla daha fazla vakit geçirebilir, eğitim ya da kısa yolculuklarla meşgul olabilirsiniz. Diplomatik bir dil kullanmak önemli olacak.

Şansınız bol olsun, güzel bir hafta geçirmenizi dilerim sevgili Aslan ‘lar.

 

BAŞAK / YÜKSELEN BAŞAK 

Başak burcu 16/22 Eylül Haftası  burç yorumum şu şekildedir; Karşıt burcunuzda meydana gelen Ay tutulması ilişkinizle ilgili en azından içinizde önemli bir karar almanızı ve bir yargıya varmanızı sağlayabilir. Duygusal ihtiyaç ve beklentilerinize ilişkin hissettiğiniz bazı yetersizlik iç dünyanızdaki huzursuzluk da bu kararda etkili olabilir. İlişkinizle ilgili içinde bulunduğunuz masalsı ortamdan kurtulup gerçekçi bir tutum içinde olmak isteyebilirsiniz. Finansal konular ve maddi değerler üzerine düşünmek için uygun bir dönem. Harcamalarınızı dengelemek ve bütçenizi gözden geçirmek isteyebilirsiniz. Ayrıca, öz-değerinizi sorgulayarak kendi içsel dengenizi bulabilirsiniz.

Şansınız bol olsun, güzel bir hafta geçirmenizi dilerim sevgili Başaklar.

 

TERAZİ / YÜKSELEN TERAZİ 

Terazi burcu 16/22 Eylül Haftası  burç yorum şu şekildedir; Bu tutulmayla birlikte sağlığınızla ilgili konularda hassasiyetleriniz ve farkındalığınız artıyor. Hayatınıza daha fazla düzen, temizlik, arınma ve şifa getirmek üzere bazı kararlar alabilirsiniz. Detaylar konusunda daha hassas olabilirsiniz. Akılcı yaklaşımınız, aldığınız eğitimler gündelik yaşamınızdaki karmaşa ve belirsizlikleri yaşamınıza daha fazla düzen katmanız konusunda tetikleyici olabilir.

Kendi burcunuzda Güneş’in olması, sizi daha görünür kılar. Kişisel hedefleriniz, görünüşünüz ve kimliğiniz üzerine odaklanmak için iyi bir zaman. Yeni başlangıçlar ve kişisel gelişim için ideal bir dönem.

Şansınız bol olsun, güzel bir hafta geçirmenizi dilerim sevgili Terazi ‘ ler.

 

AKREP/ YÜKSELEN AKREP

Akrep burcu 16/22 Eylül Haftası  burç yorumum şu şekildedir; Aşk hayatınızla ve aşka bakışınızla ilgili farkındalığınızı artıracak olan Ay tutulması bu alanda sizi bazı kararlar almaya itebilir. Sevdiğiniz kişi ile ilgili geçmişi ve yaşadıklarınızı sorgulayabilir, onun daha önce farkında olmadığınız yönlerini görebilirsiniz. Tutkularınız ve aşkınız karşısında sergilemiş olduğunuz gözü kapalı tutum ve yaptığınız fedakarlıklar daha çok gözünüze çarpabilir, zaman zaman rahatsız edici olabilir. Terazi sezonu, Akrep için içsel bir dönüşüm ve geri çekilme zamanı olabilir. Gizli kalmış konular gün yüzüne çıkabilir. Spiritüel çalışmalar veya kişisel gelişime yönelmek için harika bir dönem.

Şansınız bol olsun, güzel bir hafta geçirmenizi dilerim sevgili Akrep ‘ ler.

 

YAY / YÜKSELEN YAY

Yay burcu 16/22 Eylül Haftası  burç yorumum şu şekildedir; Duygusal boyutu oldukça yüksek ve çok yönlü olan bu Ay tutulması geçmiş defterleri tozlu raflardan çıkarıp, sayfalarını tek tek ve yeniden çevirmenize neden olabilir. Gerçek anlamda da, günlüklerinizi, resimlerinizi, albümlerinizi karıştırabilir, kendiniz, kökleriniz, aileniz, özellikle de babanızla ilgili daha önce farkında olamadığınız şeyleri görebilirsiniz. Duygusal ihtiyaç ve beklentilerinizle ilgili bir sorgulama içinde olabilirsiniz. Sosyal çevre ve arkadaşlıklar bu dönemde öne çıkıyor. Yeni insanlarla tanışabilir ya da mevcut arkadaşlıkları güçlendirebilirsiniz. Gruplar içinde daha fazla sorumluluk alabilirsiniz.

Şansınız bol olsun, güzel bir hafta geçirmenizi dilerim sevgili Yay’ lar.

 

OĞLAK / YÜKSELEN OĞLAK 

Oğlak burcu 16/22 Eylül Haftası  burç yorumum şu şekildedir; Ay tutulması düşünce kalıplarınızı gözden geçirmenize neden olurken, tutulmaya sert bir açı yapan Mars bu kalıpları değiştirmeniz yönünde zorlayıcı etkiler getirebilir. Yakın çevrenizle iletişimde yaşadığınız karmaşayı çözme yönünde kararlarınız olabilir. Arkadaşlarınız, komşularınız ve kardeşlerinizle ilişkilerinizi sorgulayabilir, bu ilişkilerde yaşadığınız kontrolünüz dışındaki durumların baskını daha yoğun hissedebilirsiniz. Kariyer ve toplumsal statünüzle ilgili konulara odaklanacaksınız. İş hayatında dengeyi bulmak ve profesyonel ilişkileri güçlendirmek için fırsatlar doğabilir. Terfi veya yeni projeler gündemde olabilir.

Şansınız bol olsun, güzel bir hafta geçirmenizi dilerim sevgili Oğlak ’lar.

 

KOVA / YÜKSELEN KOVA

Kova burcu 16/22 Eylül Haftası  burç yorumum şu şekildedir; Balık burcunda gerçekleşen bu Ay tutulması mağduriyet ve pişmanlık gibi hisleri de beraberinde getirebilir. Özellikle maddi kaynaklarınız, paranız, sahip olduklarınız konusunda geçmişte yaşadıklarınızı, aldığınız tutumu daha fazla sorgulayabilir, hatalarınızı, yanlışlarınızı daha çok görebilirsiniz. Maddi konulardaki bu sorgulama sizi zorunlu bazı adımlar atmaya ve yeni kararlar almaya itebilir.

Yurt dışı bağlantıları, eğitim ve felsefi konular öne çıkıyor. Yeni bir şeyler öğrenmek, seyahat etmek ya da kişisel gelişime yönelik adımlar atmak için uygun bir dönem. Ufkunuzu genişletecek fırsatlar karşınıza çıkabilir.

Şansınız bol olsun, güzel bir hafta geçirmenizi dilerim sevgili Kova ’lar.

 

BALIK / YÜKSELEN BALIK 

Balık burcu 16/22 Eylül Haftası  burç yorumum şu şekildedir; Ay tutulması burcunuzda gerçekleşirken geçmişinizi, yaşadıklarınızı, sorgulayabilirsiniz. Bu sorgulama, içinde bulunduğunuz karışık durumu aydınlatmanızı kolaylaştırırken iş hayatınız ve kariyerinizle ilgili şartlar da bu aydınlanmayı bir nevi mecbur kılabilir. Uğramış olabileceğiniz mağduriyetleri bir kenara bırakıp daha gerçekçi, somut, kararlı yaklaşımlar belirleyebilirsiniz. Ortak kaynaklar, finansal yatırımlar ve derin duygusal bağlar üzerine odaklanma zamanı. Maddi konularda başkalarıyla işbirliği yapmak, ortak harcamaları düzenlemek gündemde olabilir. Derin duygusal bağlantılar da güçlenebilir.

Şansınız bol olsun, güzel bir hafta geçirmenizi dilerim sevgili Balık ‘ lar.