35 İLKOKUL ÖĞRENCİSİ DOĞU BEYAZIT'TAN İSTANBUL'A TEŞEKKÜR İÇİN GELDİ!

Metrocity'de düzenlenen aktivitelerle eğlenen çocuklar, hayatlarında ilk kez çocuk tiyatrosu izledi, palyaçolar ve çizgi film kahramanlarıyla tanıştılar.

METROCİTY'DEN ÖRNEK DAVRANIŞ?.

Türkiye'nin en gözde Alışveriş Merkezlerinden Metrocity AVM'nin yatırımcı firması Metrosite A.Ş Doğu Bayazıt'ın Çalıköyü'nde bulunan ilköğretim okulunu ve öğretmen lojmanının yapımını üstlenerek gösterdiği örnek davranışın haklı gururunu yaşıyor?

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle Doğu Bayazıt'tan İstanbul'a davet edilen 35 çocuğun unutamayacakları bir bayram geçirmeleri için hazırlanan programla minik misafirler İstanbul'da dolu dolu 2 gün geçirdiler?

Metrocity'de düzenlenen aktivitelerle eğlenen çocuklar, hayatlarında ilk kez çocuk tiyatrosu izledi, palyaçolar ve çizgi film kahramanlarıyla tanıştılar. Minik misafirler kendileri için hazırlanan özel hediye paketlerinde ayakkabıdan, giyecek eşyasına, fotoğraf makinesinden, oyuncağa kadar çeşitli hediyelerle dolu özel armağanlarla 23 Nisan coşkusunu dolu dolu yaşadılar?

Doğu Bayazıt Çalı Köyü öğrencileri ve İl Milli Eğitim Müdürü Mustafa Çiftçi Metrosite A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Necmettin Ertemur'a okullarını yeniden yapılmasını sağladıkları için bir plaket takdim ettiler.

Ayrıca genç Türkçe öğretmeni Önder Polat'a hizmetlerinden dolayı teşekkür plaketi takdim edildi??.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Magazin Dışı Haberleri