60 BİN ÇOCUK "BAY HOP EVDE ŞAMATA"İLE HEM EĞLENDİ HEM ÖĞRENDİ!

Türkiye Sigorta ve Reasürans Şirketleri Birliği ve BKM işbirliği ile yazılıp sahnelenen "Bay Hooop Evde Şamata" adlı müzikli danslı çocuk oyunu Bostancı Gösteri Merkezi'nde sahnelendi.

Türkiye Sigorta ve Reasürans Şirketleri Birliği ve BKM işbirliği ile yazılıp sahnelenen "Bay Hooop Evde Şamata" adlı müzikli danslı çocuk oyunu Atatürk'ün çocuklara armağan ettiği dünyadaki tek çocuk bayramı olan 23 Nisan'da Bostancı Gösteri Merkezi'nde bayram nedeniyle iki seans olarak sahnelendi.

"Bay Hooop Evde Şamata" Anadolu turnesine çıkmadan önce ilk kez TİM Maslak'da 11 Ekim 2009'da 2300 seyirci ile buluşmuştu. O tarihten 23 Nisan 2010'a kadar oyun, toplam 29 ilde 91 kez sahnelendi ve 60 bin çocukla buluştu.

Ülkemizde sigorta bilincinin gelişmesini sağlama vizyonu doğrultusunda Türkiye Sigorta ve Reasürans Şirketleri Birliği'nin (TSRŞB) talebi ile BKM tarafından hazırlanan "Bay Hooop Evde Şamata" sadece minik izleyicilerinden değil, oyunu birlikte seyreden velilerden de tam not aldı.

Şu ana kadar başta İstanbul'un birçok ilçesinde de olmak üzere yaklaşık 26. 000 km yol kat ededen oyun; Edirne, Tekirdağ, Balıkesir, Çanakkale, İzmit, Bursa, Denizli, Antalya, İzmir, Konya, Kayseri, Adana, Gaziantep, Malatya, Elazığ, Trabzon Samsun, Erzurum, Erzincan, Kütahya, Eskişehir, Kars, Şanlıurfa, Mardin, Hatay, İskenderun, Ankara ve İstanbul'da toplamda yaklaşık 60.000 çocuğa ulaşmayı başardı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Magazin Dışı Haberleri