Abdullah Şahin-Erol Günaydın... TİYATRODA YILIN SÜRPRİZİ...

Nokta Tiyatro'sunun "Namussuzum ki Namusluyum"adlı oyunu ile yeniden tiyatroya dönen Erol Günaydın, 3 Aralık'tan itibaren Profilo Alışveriş Merkezi'nde sevenlerine kavuşacak.

Birçok usta oyuncunun bir araya geldiği bu oyun, Abdullah Şahin, Sümer Tilmaç,Ferdi Akarnur, Furkan Kızılay, Hülya Şen, Ortans Kıvanç, Muhlis Asan, Fulden Akyürek, Oylum Şahin, Teoman Mermutlu, Esin Gündoğdu, Özlem Elmas, Songül Ağtaş, Hacer Türlü ve Serkan Uzuner gibi tiyatroya gönül ve emek vermiş mükemmel bir kadrodan oluşmakta. Tiyatro severlerin ilgi ve kahkahayla izleyeceği bu oyun uzun süre konuşulacak.

Dede Torun aynı sahnede?

Ünlü oyuncuları biraraya getiren "NAMUSSUZUM Kİ NAMUSLUYUM" her Çarşamba 20:30 ve her Pazar 18:30'da izleyicilerine perdelerini açmaya devam edecek?.Nokta Tiyatrosunun bir başka süprizi ise "En son babalar duyar" adlı dizi ile yıldızı parlayan Furkan Kızılay (Havuç) ayrıca dizideki dedesi Ferdi Akarnur ile de ilk kez bir tiyatroda rol alacak. Çocuk yaşta oyunculuğu ve sevimliliği ile kendinden söz ettiren Furkan, ilk kez profesyonel bir performans sergileyecek..

Kasımpaşalı Ali Nazik?

Oyun Güldürürken düşündürüp aynı zamanda sosyal konulara dikkat çekiyor. Kasımpaşa'da yoksul bir evde; ikinci karısı, kızı, kardeşi ve oğluyla yaşamakta olan, bir mesleği olmayan Ali Nazik, küçük üçkağıtlar yaparak ailesini geçindirmeye çalışmaktadir. Daima büyük bir vurgun peşinde olan Ali Nazik'in aklına bir plan gelir..Ve kurduğu bu planı gerçekleştirirken işler onun beklemediği yönde gelişmeye başlar.

3 Aralık 2007'den itibaren her çarşamba ve pazar geceleri Profilo Kültür Merkezi'nde tiyatro severlerle buluşacak olan 'Namussuzum ki, Namusluyum'dan sonra Nokta Tiyatrosu, Refik Erduran'ın 'Deli' adlı oyunuyla da bu sezon iki oyunla sahnede olacak.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Magazin Dışı Haberleri