AKDENİZ VE EGE MUTFAĞI`NA YENİ SOLUK!

Tecrübeli işletmeci Şenol Birol`un geçmişten getirdiği deneyimlerinin izlerini taşıyan mekânın lezzetleri de ünlü şef Murat Karaduman ve ekibinin elinden çıkma.

İstanbul'un yükselen değeri Gayrettepe Fulya'da, 80 kişilik oturma düzenli kapasitesi, şık ve modern dekorasyonu, Barı, şarap kavı, keyifli bahçesi, deneyimli profesyonel ekibinin özveri ve titizlikle hazırladığı Akdeniz ve Ege mutfağının eşsşiz lezzetleri ve Fondue çeşitleri ile Basilico Restaurant & Bar İstanbulluların vazgeçilmez mekanı olacak.

Sıradan lezzetlerden sıkılıp farklılık arayanların yeni adresi olacak Basilico Restaurant & Bar Gayrettepe?nin sakin noktalarından birinde müşterilerini ağırlıyor.

Bulunduğu konumun dışında yemeğinize eşlik eden müzikleri de son derece seçkin bir zevkin ürünü.

Tecrübeli işletmeci Şenol Birol'un geçmişten getirdiği deneyimlerinin izlerini taşıyan mekânın lezzetleri de ünlü şef Murat Karaduman ve ekibinin elinden çıkma.

Öğle ve akşam yemeklerinin yanı sıra, iş yemekleri, özel davetler, organizasyonlar için, şefin özel tarifleriyle hazırlanan menüler de misafirlerle buluşacaktır.

Tarık Sezer ve Orkestra'sının sahne aldığı gecede Basilico Restaurant& Barın açılış davetine çok sayıda ünlü misafir katıldı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Magazin Dışı Haberleri