AKUT VE TİYATROKARE GÜVENLİ BİR YAŞAM İÇİN ELELE VERDİ!

Liberty Sigorta, "Güvenli Yaşam" bilincini oluşturacak ilk adımın imzasını, AKUT ve Tiyatrokare ile birlikte, bugün Swissotel'de gerçekleştirilen basın toplantısıyla tanıttı?

Dünyanın 6 büyük sigorta şirketlerinden biri olan Liberty Sigorta, toplum bilincini geliştirmek amacıyla üstlendikleri projenin 3 yıl boyunca hayata geçeceğini açıkladı. Liberty Sigorta'nın Avrupa Başkanı Luis Bonell, öncelikli olarak çocukların bilinçlendirilmesine yönelik sosyal sorumluluk projesini AKUT ve Tiyatro Kare ile hayata geçirmelerinin kendileri için özel bire önem arzettiğini dile getirdi.

"İnsanların daha güvenli ve daha emniyetli hayatlar yaşamasına yardım etmek" misyonuyla, Türkiye'de güvenli bir yaşam kültürü inşa etmeyi amaçlayan Liberty Sigorta, bu kapsamda çocuklara yönelik "Birimiz Hepimiz, Hepimiz Akut" oyununun yanı sıra, bilgilendirme toplantıları, kaza ve felaketler olmadan önce yapılacak çalışmalarla ilgili olarak AKUT'un hazırlamış olduğu özel yayınlarla kampanyayı destekleyecek. Kampanya boyunca yaklaşık 200 bin Deprem kitapçığı dağıtılacak.

Liberty Sigorta'nın "Güvenli Yaşam" bilincini oluşturacak ilk adımın toplantısına, . Liberty Sigorta'nın Avrupa Başkanı Luis Bonell, Liberty Sigorta Genel Müdürü Ragıp Yergin, AKUT Başkanı Nasuh Mahruki ve Tiyatrokare'nin kurucusu oyuncu TV programcısı Nedim Saban ile Liberty Sigorta Pazarlama Müdürü Hanzade Aytaçlı katıldı.

GELECEĞİN LİDERLERİNİ YETİŞTİRMEK İÇİN YOLA ÇIKTIK

Basın toplantısında konuşan AKUT Başkanı Nasuh Mahruki, 3 yıl boyunca devam edecek proje ile geleceğin liderleri çocuklara daha güvenli yaşam oluşturmaları için çabalayacaklarını ifade etti. Mahruki, " Bilgiyi paylaşmak önemli. Geleceğin AKUT'çularını, geleceğin liderlerini yetiştirmek için yola çıkıyoruz" dedi.

Tiyatro Kare'nin kurucusu Nedim Saban ise basın toplantısında yaptığı konuşmada, projenin gelecekteki önemi üzerinde durdu. Nedim Saban, "Proje ile korku yerine eğitimi hızlandırmayı düşündük. Deprem ve kazalar anında ne yapacağımızı bilemiyoruz. Biz bu nedenle güveli yaşam, güvenli toplum kültürünü yükseltmek için eğitimi seçtik. Bunun gelecekte daha iyi hayata geçmesini sağlamak adına bu nedenle de çocukları seçtik. Sanatçılar keşke kendilerini sosyal sorumluluk projelerine adayabilseler" dedi.

Güvenli bir yaşam için, olaylar olmadan önce önlem almanın önemine inanan Liberty Sigorta'nın gerçekleştireceği bilinçlendirme çalışmalarının ilki olan; AKUT ve Tiyatrokare ile birlikte hayata geçirilmesi için start verildi. "Birimiz Hepimiz, Hepimiz AKUT", çocuk müzikali projesi hakkında bilgilerin anlatıldığı basın toplantısının sonunda 3 yıl sürecek bu önemli proje, üç kurum temsilcileri tarafından medya önünde imzalandı.

Liberty Sigorta'nın Avrupa direktörü Luis Bonell imza töreninden sonra Nasuh Mahruki ve Nedim Saban'a Bireysel Kaza Sigortası poliçesi takdim etti. AKUT Başkanı Nasuh Mahruki de, Liberty Sigorta yöneticilerine "deprem, doğal afet ve kazalarda insan ölümlerinin daha aza indirilmesine yönelik katkı ve çabalarından dolay" teşekkür beratı sundu. Mahruki ayrıca Liberty yöneticilerine "Gönüllü AKUT üyeliği" kartını takdim etti.

"BİRİMİZ HEPİMİZ, HEPİMİZ AKUT" 21 ŞUBAT'TA START ALIYOR

Liberty Sigorta'nın AKUT ve Tiyatrokare ile hayata geçireceği "Birimiz Hepimiz, Hepimiz AKUT" çocuk oyunu 21 ve 28 Şubat ile 7 ve 14 Mart tarihlerinde Nişantaşı Rüştü Uzel Kız Meslek Lisesi Hadi Çaman Tiyatrosu'nda sahnelenecek.

Ayrıca, oyun ilköğretim okulları ve yerel yönetimlerin mekanlarında sahnelenecek. Oyunun gösteriminin yapılacağı illerde Liberty Sigorta acenteleri aracılığıyla okullara ve yerel yönetimlere bilgilendirmeler de yapılacak. Sosyal sorumluluk yaklaşımı gereği Bölge Müdürlüklerinin olduğu illerde Çocuk Esirgeme Kurumu gibi kurumlardaki çocuklara da özel gösterimler yapılması planlanıyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Magazin Dışı Haberleri