Anadolu Ateşi... YABANCI KONUKLARA "ORYANTAL DANS" DERSİ VERDİLER!

Amerika'dan İstanbul'a bir kongre için gelen 120 kişinin ilk tercihi Anadolu Ateşi oldu. Etkinlik çerçevesinde, Amerikalı katılımcılar Anadolu Ateşi'nden `Oryantal Dans' dersi aldı.

Türkiye Seyahat Acentaları Birliği ve Anadolu Ateşi, bir ilke imza attılar.

İstanbul'da yapılan bir toplantı için Türkiye'de bulunan kongre katılımcılarının tercihi; İstanbul gezisi, tekne turu yada diğer sosyal etkinlikler yerine oryantal dersi almak oldu.

Türkiye Seyahat Acentaları Birliği (TÜRSAB) ile Anadolu Ateşi ortak bir projeye imza attılar. Amerika Acentaları Birliği ASTA IDE 2010 etkiniliği çerçevesinde İstanbul'a gelen Amerikalı katılımcılar Anadolu Ateşi'ni tercih etti. 19 ? 22 Nisan tarihleri arasında yapılan etkinliğe katılanların bir çoğu kendilerine sunulan farklı sosyal faaliyetlerden 'Oryantal Dans' dersi almayı tercih etti.

İstanbul'da bulundukları süre içerisinde geçtiğimiz hafta 2 ayrı günde yaklaşık 120 Amerikalı kongre katılımcısı Anadolu Ateşi'nin merkez binasında 'Oryantal Dans Dersi' aldı.

Dersten önce Anadolu Ateşi ile ilgili bilgiler toplayan katılımcılar, daha sonra oryantal dansın temel hareketlerini öğrendiler. Anadolu Ateşi eğitmenlerinin eşliğinde derslere başlayan katılımcılar bu dansı ilk kez yapmanın heyecanını yaşadılar.

Gördükleri ilgiden dolayı çok memnun kalan Amerkalılar, tekrar ders almak istediklerini söylediler. TÜRSAB yetkilileri, oryantal dans öğrenmek isteyenlerin büyük çoğunlukta olduğunu belirtirken, bu gibi çalışmaların tekrarlanacağını ifade ettiler.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Magazin Dışı Haberleri