"Anew"... ZAMANI TERSİNE ÇEVİREBİLİRSİNİZ!

Avon zamanı tersine çeviren yenilikçi markası "Anew" tanıtımı ile zamanı tersine çeviren kadınları kutladı.

Avon, yaşlanma karşıtı "Anew" markasını çok özel bir kutlama ile tanıttı.

Uzm. Dr. Ender Saraç'ın cildi destekleyen sağlıklı anti-aging menüsü ve önerileri eşliğinde gerçekleştirilen kutlamaya Avon Türkiye Genel Müdürü Ron Griffiths'in yanı sıra Avon'un üst düzey yöneticileri ile Ahu Aysal, Ayfer Toprak, Aylin Livaneli, Dilruba Sarıyer, Ece Vahapoğlu, Ezra- Tuba Çetin, Işıl Sarraf, Nuran Erçil, Sinem Bayer, Siran Ertan ve Tuğçe Tatari gibi cemiyet dünyasının ünlü simaları da katıldı.

"Kadınların Kadınlar için Çalıştığı Şirket" olma misyonu ile 124 yıldır faaliyet gösteren Avon, 2010 yılına, cilt bakımı ve yaşlanma karşıtı bakım kategorisinde devrim niteliğindeki yenilikçi serileri ile iddialı bir giriş yaptı. Avon, cilt bakım pazarının önde gelen oyuncularından biri olarak, kadınların yaşlanma karşıtı tüm ihtiyaçlarını karşılayan ve farklı yaş gruplarına özel serileri bulunan ANEW markasını tanıttığı özel kutlama ile beğeni topladı. Sağlıklı yaşam danışmanı Uzm. Dr. Ender Saraç'ın, bu tanıtım için özel olarak hazırladığı cilt sağlığını destekleyen sağlıklı Yaşlanma Karşıtı Menüsü ve çok değerli önerilerini aktardığı kutlamaya, Avon Türkiye Genel Müdürü Ron Griffiths'in yanı sıra Avon'un üst düzey yöneticileri ve ile Ahu Aysal, Ayfer Toprak, Aylin Livaneli, Dilruba Sarıyer, Ece Vahapoğlu, Ezra- Tuba Çetin, Işıl Sarraf, Nuran Erçil, Sinem Bayer, Siran Ertan ve Tuğçe Tatari gibi cemiyet dünyasının renkli simaları katıldı. Farklı yaşlara, cilt tiplerine ve cilt sorunlarına özel çözümler sunan Avon toplantının sonunda, "zamanı tersine çevirmeyi başarmış kadınların güzellikleri" kutladı.

2010, 'Anew Yılı' olacak, cilt bakım kategorisinde sürprizler devam edecek

Avon Türkiye'nin 2010 yılını "Anew Yılı" olarak belirlediğini dile getiren Avon Türkiye Pazarlama ve Satış Hizmetleri Direktörü Jinet Kohen: "Avon Türkiye olarak, 2010 yılını "Anew Yılı" olarak belirledik. Hedefimiz, 2010 yılında her yaş ve her probleme çözüm sağlayan geniş ürün yelpazemizle Türk kadınlarına daha sağlıklı ve genç görünümlü bir cilde kavuşmanın mümkün olduğunu göstermek" dedi.

Türk kadınları, kaliteyi ulaşılabilir fiyatlarla Avon'da bulabilir

Kutlama için son derece sağlıklı ve cildi destekleyen bir özel menü hazırlayan Uzm. Dr. Ender Saraç, yemek öncesi katılımcılara cilt bakımı ve sağlığı ile ilgili önemli bilgiler de verdi. Artık bebek yüz döneminin sona erdiğini, güzelliğin sadece görünümden ibaret olmadığını, zihin ve ruh güzelliği ile bütünlenen bir kavram olduğunu vurgulayan Uzm. Dr. Ender Saraç, sözlerini şöyle sürdürdü: "Günümüzde artık herkes, biraz kendisinin dermatologu, estetisyeni, güzellik uzmanı olmalı. Kendi cildi ve güzelliği için önce kendisi çaba göstermeli. Burada, iyi ürün seçimi çok önemli. Ucuza kaçmamak lazım. Özellikle Uzakdoğu'dan gelen ürünlerde birtakım sıkıntılar yaşanıyor. ABD veya Batı Avrupa ülkelerinin gelişmiş teknolojisi ile üretilmiş ürünleri tavsiye ederim. Ürünün tazeliğini koruması için iyi ambalajlanmış olmasına dikkat etmek gerekiyor. Işık geçirmemesi, hava almaması çok önemli. AB standartlarına uyan sertifikasyonlara sahip olması gerekiyor. Avon ürünleri de tüm bu kriterlere uyan oldukça dinamik ürünler. Avon ürünlerinin, ciddi bir AR&GE ve teknoloji yatırımının sonucu geliştirildiği belli oluyor. Ayrıca Avon, Türk toplumunun bu kalitede son derece ulaşılabilir fiyatlara sahip olacağı çok geniş bir ürün yelpazesine sahip."

"Zerdeçal, cilt için en iyi detoks baharatı"

Doğru ve bilinçli kullanıldığı zaman doğanın bize sunduğu pek çok şifalı armağan olduğunu belirten Uzm. Dr. Ender Saraç: "Sabah ve akşam, cildin kaybettiklerini cilde geri vermek lazım. Mesela zerdeçal, cilt için en iyi detoks baharatıdır. Az yağlı ya da yağsız süt ve süt ürünlerinin de cilt üzerinde son derece önemli faydaları bulunur. Bu yüzden yediğimiz içtiğimiz çok önemli. Doğru ve sağlıklı beslenme ile birlikte doğru cilt bakımı ve ürün kullanımı ile çok güzel bir cilde kavuşabiliriz. Avon'da hoşuma giden bir diğer yan ise gece ve gündüze özel krem serileri üretmesinin yanı sıra göz altı, göz üstü ve kaz ayağı bölgesine özel ayrı ürünler geliştirmesi. Bu da Avon'un uzun süren araştırmalarının başka bir kanıtı. Çünkü cildimizin her bölgesinin, farklı zaman dilimlerinde farklı ihtiyaçları bulunuyor. Bu ihtiyaçların, doğru ürünlerle, zamanında karşılanması da çok önem kazanıyor" dedi.

Yaşlanmanın tek belirtisi kırışıklıklar değildir!

Yaşlanmanın tek belirtisinin kırışıklıklar olmadığını vurgulayan New York'taki ünlü Sadick Dermatoloji Kliniği üyesi Dr. Cheryl Karcher'ın da belirttiği üzere, zaman içerisinde yaşlanma nedeniyle ortaya çıkan lekeler ve renk tonu bozuklukları da cilde donuk ve düzgün olmayan bir görünüm veriyor.

Yaşlanma karşıtı ürünlerde son trendlerden birinin de cildin renk tonunu düzgünleştiren ürünler olduğunu söyleyen Avon Türkiye Ruhsatlandırma Müdürü Nilgün Dayıoğlugil: "Avon olarak cilt bakım kategorisindeki bu trende de öncülük ediyor ve ANEW Clinical Luminosity Serisi ile donuk cilt görünümünü düzgünleştirmek için çalışan, cilde aydınlık görünüm veren bu yaşlanma karşıtı cilt bakım serisini kadınlarımızla buluşturuyoruz" dedi.

Anew Clinical Luminosity Serisi'nde, içeriğinde cildi berraklaştırma özelliği ile bilinen mükemmel saflıkta L-Aspartic Acid bulunan Berrak Görünüm Veren Serum, zengin dokusuyla daha kuru ciltlerin kullanımı için ideal olan Berrak Görünüm Veren Gece Kremi bulunuyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Magazin Dışı Haberleri