ARTIK, BİLMEDİĞİNİZ ADRESLERE DE MAİL ATABİLECEKSİNİZ

Google, Google+ üzerinde yaptığı yeni güncelleme ile birlikte kullanıcıların sahip oldukları dijital rehberleri genişletiyor.

Daha önceden, e-posta iletişimi kurulmayan kullanıcılara e-posta göndermek istendiğinde bu kullanıcıların e-posta adreslerine ihtiyaç duyuluyordu. Ancak Google+?a yeni eklenen özellik sayesinde artık Google+ kullanıcıları, e-posta adreslerini bilmedikleri kişilere yani 'yabancılara' da e-posta gönderebilecek.

Bu güncelleme ile birlikte kullanıcılar kendi çevrelerinden, genişletilmiş çevrelerden veya Google+ üzerindeki herhangi bir kişiden e-posta almak isteyip istemediğini seçebiliyor. Daha önce e-posta gönderimi ya da alımı yapılmayan kişilerin Google+ üzerinden yollayacağı e-postalar, Gmail sayfasındaki 'Sosyal? sekmesine gelecek ve Google+ üzerinden yollandığı bilgisi de e-posta içerisinde yer alacak.

Google+ üzerinden e-posta alımını kabul eden kişiler, diğer Google+ kullanıcıları ile e-posta adresini paylaşmamasına rağmen e-posta gönderimi ve alımı yapabilecek. Ayrıca Google+ üzerinden e-posta alan kişi yanıt vermedikçe de, bu yeni özelliği kullanarak e-posta atan kişinin 'gerçek e-posta adresini? görmesi mümkün olmayacak.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Magazin Dışı Haberleri