"ARTİZ MEKTEBİ"NİN İFTAR KOROSU!

Kadıköy DoubleTree Hilton Hotel, "Artiz Mektebi" oyuncularına iftar yemeği verdi.

Haber ve fotoğraflar: Kadir Toprakkaya ? KADIKÖY LIFE

Taşyapı Yönetim Kurulu Başkanı Emrullah Turanlı'nın evsahipliğinde gerçekleşen iftar yemeğine, oyuncu adayı öğrencilerle birlikte programın jüri üyesi Sinan Çetin, programın moderatörlüğünü ve canlı yayın sunumunu gerçekleştiren Osmantan Erkır katıldı.

Bu koro büyük iş yapar...

İftar yemeğinin ardından, Kanal D'de yayınlanmakta olan "Magazin D" programı muhabiri Yasin Şişman'ın, oyuncu adayı öğrencileri otelin bahçesinde fasıl programı yapmakta olan ekibin önüne çağırmasıyla oluşan koro, izlenmeye değerdi.

Koronun seslendirdiği şarkılarda en küçük bir detone olmaması dikkatleri çekerken, koronun oyun havalarına geçişinin görsel zenginliklerle süslenip performansa dönüşmesi, uzun süre ayakta alkışlanmalarına neden oldu.

Artiz Mektebi hakkında...

Artiz Mektebi öğrencileri, her hafta performanslarıyla yarışıyor. Her hafta en az oy alan bir kız ve bir erkek öğrenci uyarı alıyor. İkinci kere uyarı alan öğrenci, Artiz Mektebi'nden ayrılmak zorunda kalıyor. Programın sonunda birinci olan kız ve erkek öğrenciler, Kanal D'nin dizilerinde oynama ve programlarında yer alma şansını kazanıyorlar.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Magazin Dışı Haberleri