Atiye... 3. BEBEK GELİYOR; CİNSİYETİNİ DE AÇIKLADI!

Erol Sebebci ile evliliğinden iki kız çocuk sahibi olan ünlü şarkıcı Atiye, dün bir etkinlik kapsamında konser verdi. Mavi transparan bir elbiseyle sahneye çıkan ve belirginleşen karnıyla üçüncü çocuğunu beklediğini gözler önüne seren Atiye; bebeğinin cinsiyetini de açıkladı.

Prodüktör ve müzik yönetmeni Erol Sebebci ile 2018 yılında sessiz sedasız nikah masasına oturan şarkıcı Atiye, bir yıl sonra ilk kızı Ferah Feza'yı kucağına almıştı. Ünlü şarkıcı, geçtiğimiz sene ise ikinci kızı Neva'ya kavuşmuştu.

Atiye, dün bir etkinlik kapsamında konser verdi. Enerjisi ve şarkıları ile herkesi kendine hayran bırakan ünlü isim, konser sırasında üçüncü bebeğini beklediğini duyurdu. Şarkıcı, bebeğinin cinsiyetinin kız olduğunu da açıkladı.

"HAZIR MISINIZ?"

Mavi transparan bir elbise giyerek belirginleşen göbeğini saklamayan Atiye, "Hoş geldiniz. Hep beraber çok eğleneceğiz. Hazır mısınız? dedikten sonra eğlencenin fitilini hareketli şarkılarıyla ateşledi.

"Sahnede çocukken çok sevdiğim şarkıları şimdi söyleyeceğim" diyen şarkıcı; Tarkan, Kenan Doğulu ve Mustafa Sandal'ın hitlerini yorumladı. Darbuka çalarak herkesi dansa davet eden Atiye, sahnede 'Ya Habibi' şarkısının önce Arapça slow versiyonunu, sonra da dansçılarıyla orijinal hareketli halini de söyledi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Magazin Haberleri