Atiye... SEVGİ SELİ!

Bahçelievler Metroport AVM`nin, erken yeni yıl kutlamasının konuğu olan Atiye sevenlerine mini bir konser verdi sonra da masa başına geçti.

Yüzlerce hayranı tam bir izdiham yaratmış Atiye ile buluşmak için heyecanla bekliyordu.

Sıkılmadan yorulmadan yüzlerce albümü imzalayan ünlü sanatçı herkesle tek tek fotoğraf çektirdi.

İki saatten fazla süren organizasyonda Atiye her hayranıyla ayrı ayrı öpüştü, çalışmayan fotoğraf makinelerine müdahale etti hatta fotoğraf da çekti.

Atiye sosyal medyada konuştuğu bir hayranını yüzlerce kişi içinde tanıyınca herkes çok şaşırdı...

Bir hayranının özel bir armağanı ile çok mutlu olan sanatçı ilk yeni yıl hediyesini de Metroport'ta almış oldu.

Çok sayıda hayranının albüm imzalatmak için saatlerce beklediği Atiye, yüzlerce kişi arasından bir hayranına ?Ben seni tanıyorum Twitter'da konuşuyoruz değil mi? diye sorunca herkes çok şaşırdı.

Atiye?nin bu lafı üzerine sahneye koşan genç kızın da sanatçıya bir sürprizi vardı. Hayranı, Atiye?ye Ahmet Batman?ın ?Sabah Uykum? isimli kitabını hediye etti.

Kitabın en başında ?Sabah uykusu kadar sevebileceği biri lazım insana? yazıyordu. Atiye ve genç hayranı bu kitap ile ilgili uzun süre fısıltı halinde sohbet ettikten sonra kahkahalarla vedalaştılar.

İki saatten fazla süren organizasyonda herkesle tek tek fotoğraf çektiren, tek tek öpüşen ve gerektiğinde fotoğraf da çeken Atiye tüm hayranlarına mutlu sağlıklı bir yıl dileyerek veda etti.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Magazin Dışı Haberleri