"Banu Noyan Casting Studio"... SEKTÖRDE YENİ BİR SOLUK!

Organizasyon dünyasının başarılı ve tanınmış ismi Koreograf Banu Noyan yeni yetenekleri "Banu Noyan Casting Studio" adını verdiği yeni yapılanmada bir araya getiriyor.

Uluslararası ve Türk, birçok güzellik yarışmasının koreografilerini yapmanın yanı sıra, Türkiye'de ilk kez düzenlenen "Tek Yumurta İkizleri", "XL Büyük Beden Model" ve "Mini Model Show" yarışmalarını gerçekleştiren ve Çocuk Dizilerine bir çok kahraman kazandıran Banu Noyan, yeni isimler keşfetmek için start verdi.

Podyum ve ekranların genç yüzü olmak için "Banu Noyan Casting Studio"ya kaydını yaptıracak keşfedilmemiş yetenekler, profesyonellerden yardım alacaklar. Podyum eğitimi için Banu Noyan, Stil eğitimleri için Zeynep Tunuslu, Oyunculuk eğitimleri için Devlet Tiyatroları rejisörü Faik Ertener ve ekibince eğitime alınacak adayların bu eğitimlerle birlikte sektöre kazandırılması hedefleniyor.

Başvuruda bulunan tüm adayların Seçici Kurul denetimine tabi tutularak kayıtların alınacağı "Banu Noyan Casting Studio" Model ve Oyuncu Cast grubunun dışında Celebrity Danışmanlığını da hizmetlerine ekleyerek Dünyaca Ünlü Ajanslarla Celebrity Management konusunda işbirliği yapacak.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Magazin Dışı Haberleri