BAŞAKŞEHİR'DE GENÇLİK ÇOŞKUSU!

Başakşehir Belediyesi Kültür Müdürlüğü'nün düzenlediği Gençlik Konserleri etkinliği çerçevesinde Murat Kekilli, Sagopa Kajmer ve Kolera, Keremcem sahne aldılar.

Rap müzik dünyasının yıldızlaşan ve son derece büyük bir hayran kitlesine sahip ikilisi Sagopa Kajmer ve Kolera Başakşehir Sular Vadisi'nde binlerce genç'e coşkulu bir konser verdi.

Başakşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal'ın yanı sıra, Ak Parti 3. Bölge Milletvekili adayı Ünal Kaçır, İlçe Başkanı Ayhan Özgürel, Belediye Başkan Yardımcısı Haluk Dikbaş, Belediye Meclis üyeleri, muhtarlar ve çok sayıda Başakşehirli konseri izledi.

İkili sahne almadan önce Başakşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal gençlere seslendiği konuşmasında; artık bu tür etkinliklerin daha sık olacağının ve Sular Vadisi'nin, Kültür Vadisi'ne dönüşeceğinin müjdesini de konser alanındaki binlerce genç'e verdi.

Mısır Pramid'ine ait bir isim olan Sagopa ile o piramidin gizemini çözen Kajmeri isimli Arkeolog'un isimlerinden bir araya getirilerek oluşturulan ve Sagopa'nın gizemini çözen anlamına gelen Sagopa Kajmer; yazdığı şarkı sözlerinde ifade ettiği biraz asi, biraz da baştan çıkarıcı duygular ve serzenişleri hayranlarının son derece beğenisini kazanan duruşuyla, Başakşehir'de tek bir sese dönüştü.

Aynı zamanda eşi olan Kolera ile birlikte düet yapan Sagopa, sahneyi bir ara Koleraya bıraktı. Sagopa ile olan düet albümlerinden ve kendi parçalarından bir çoğunu büyük keyifle seslendiren Kolera Başakşehir'de bulunmalarından keyifli olduklarını ve böylesine coşkulu sevenleriyle buluşmuş olmalarından dolayı çok mutlu olduğunu dile getirdi.

10 bine yakın kişinin katıldığı konserde başarılı bir performans gösteren ikili Başakşehir'de yeniden buluşacakları sözünü de verdiler.

Başakşehir'de Murat Kekilli Rüzgarı

Başakşehir Belediyesi Kültür Müdürlüğü'nün düzenlediği Gençlik Konserleri etkinliği çerçevesinde Murat Kekilli Güvercintepe'de hayranları ile buluşup dinleyenlerine Rock Müzik ziyafeti çekti.

Başakşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal'ın yanı sıra, İl Genel Meclis Üyesi Zeki Pehlivan, 3. Bölge Ak Parti Milletvekil adayı Harun Karaca, İlçe Başkanı Ayhan Özgürel, Belediye Başkan Yardımcıları Nurettin Ertemel, Şenol Ercan, Haluk Dikbaş, Belediye Meclis üyeleri, muhtarlar ve çok sayıda Başakşehirli konseri izledi.

Tepe İlköğretim Okulu Bahçesinde açık havada gerçekleşen konsere gelenler alana sığmadı. Murat Kekilli, eski albümlerinden ve yeni albümünden en güzel şarkılarını seslendirirken, şarkı aralarında da sıkça hayranlarıyla kucaklaşarak, Başakşehir'de gördüğü ilgiden dolayı memnuniyetini belirtti. Kekilli, mütevazi tavırlaryla seyircilerden de beğeni topladı.

2 saat'e yakın sahnede kalan Murat Kekilli, özel bir program çekimi münasebetiyle konserde bulunan Bilal Göregen'i de sahneye davet ederek, Kekilli'nin birçok sevilen parçasını birlikte seslendirdiler. Konser sonrasında da hayranlarıyla sohbet edip bol bol fotoğraf çektiren Kekilli görmüş olduğu ilgiden memnun bir şekilde Güvercintepe'den ayrıldı.

Keremcem, Başakşehir'de Keyifli Bir Akşam Yaşattı

Başakşehir Belediyesi, 19 Mayıs Gençlik Konserleri kapsamında düzenlediği etkinliklerin sonuncusu olan Keremcem Konseri, Bahçeşehir Gölet Bölgesi'nde büyük bir coşkuyla izlendi.

Konserde, Başakşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal, 3.Bölge Ak Parti Milletvekili adayı Bülent Turan, Ak Parti İlçe Başkanı Ayhan Özgürel, Başkan Yardımcıları, meclis üyeleri ve çok sayıda Başakşehirli yer aldı.

Konser başlamadan önce bir konuşma yapan Mevlüt Uysal; "Bugün şampiyonluk maçının olmasına rağmen alanın bu kadar kalabalık olması gerçekten güzel bir şey yaptığımızı gösteriyor.Artık bu tür etkinliklerimiz artarak devam edecek ve daha çok buluşacağız. Bahçeşehir Gölet Bölgesi'nde yaptığımız Kültür Merkezi de bitmek üzere, inşası tamamlandıktan sonra kültürel etkinliklerimizle faaliyete sokacağız. Bu sene gerçekleşecek Suç ve Ceza Film Festival gösterimlerini de inşallah Bahçeşehir'de yapacağız" diyerek herkese eğlenceler diledi.

Sahneye çıktığı anda hayranlarının tezahüratı ile karşılaşan Keremcem, kalabalıktan çok etkilendiğini söyledi parçalarını seslendirmeye başladı. Şampiyonluk maçlarından etkilenerek sahneye top isteyen Keremcem, birkaç teknik hareketle bu konudaki becerisini de gösterdi. Eski albümünden şarkılarla başlayan ve yeni albümünden de bir çok parça seslendiren Keremcem, kimi zaman duygusal parçalarıyla hüzünlendirdi, kimi zamanda hareketli parçalarıyla dinleyenlere keyifli bir akşam yaşattı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Magazin Dışı Haberleri