Başarılı Milli futbolcu Arda... SAĞ GÖSTERİP,SOL VURDU!

Arda'nın gerçek sevgilisinin Nazlı'nın en yakın arkadaşı olan Ceylan Bayraktaroğlu olduğu ortaya çıktı.

Arda'nın gerçek sevgilisinin Nazlı'nın en yakın arkadaşı olan Ceylan Bayraktaroğlu olduğu ortaya çıktı.

Anadolu Grubu'nun ortağı Osman Yazıcı ve Meral Yazıcı'nın kızı Nazlı Yazıcı ile Galatasaray'ın başarılı futbolcusu Arda Turan'ın aşk yaşadıkları geçtiğimiz hafta hemen hemen bütün gazetelerin magazin sayfalarını süslemişti. Nazlı Yazıcı çıkan haberleri yalanlayarak, "Bütün gazeteler maalesef yanlış haber yaptı. Çünkü Arda benimle değil, benim bir arkadaşım ile flört ediyor. Birlikte çekildiğimiz gün Arda bana selam verip yanıma oturdu.

Bir müddet sohbet ettik. Bizi yan yana görünce de muhabirler fotoğraflarımızı çekip aşk yaşadığımızı yazdılar. Hatta bir gazete daha da ileri gidip Arda ile yüzük taktığımızı bile yazdı" dedi. Önce gülüp geçtiğini, fakat haberlerin ardı arkası kesilmeyince keyfinin iyice kaçtığını, ailesinden büyük tepki aldığını belirten Yazıcı şöyle dert yandı: "Bütün tatilim zehir oldu. Babam çıkan haberlere çok kızıyor. Şu anda evden bile dışarı çıkamıyorum. Tanıdığım birinin yanımda oturması nelere mal oldu. Buna bir türlü anlam veremiyorum. Bir an önce gerçeklerin ortaya çıkmasını istiyorum. Çünkü benim Arda ile hiçbir ilişkim yok. Sadece arkadaşımın flörtü."

İŞTE GERÇEK SEVGİLİ

Arda'nın gerçek sevgilisi ise Nazlı'nın en yakın arkadaşı olan Ceylan Bayraktaroğlu olduğu ortaya çıktı. Yaklaşık üç yıl Casita Mantı'nın sahibi Haluk Tanrıverdi'nin oğlu Ali ile flört eden Ceylan, 10 gün önce Arda ile yeni bir aşka yelken açmış.

Öte yandan Milli takımın ve Galatasarayın başarılı futbolcusu Arda Turan, tatiline bodrumda kız arkadaşı Ceylan ile devam ediyor. Dün gece 34 Beach'teki Adana Yüzevler Kebabçısına gelen çift ve arkadaşları, geç saatlere kadar mekandan ayrılmadılar.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Magazin Dışı Haberleri