Berna Okul... DEV ŞEFLERİ GERİDE BIRAKTI!

Altın Kepçe Derneği tarafından düzenlenen 3. Alanya Ulusal Yemek Yarışması sonuçlandı. Genç aşçı Berna Okul balık pişirmede tüm rakiplerini geride bırakarak birinci oldu.

Altın Kepçe Turizm ve Aşçılar Derneği (AKTAD) tarafından düzenlenen 3. Alanya Altın Kepçe Ulusal Yemek Yarışması sona erdi. Usta ve öğrenci 850 aşçının katıldığı yemek yarışması, Alanya Kültür Merkezi'nde yapıldı. Yarışma kapsamında yılın altın şefi, dekorasyon ile kuzu ve yöresel yemekler, ustalar balık ve tavuk, engelli aşçılar yarışması, ev kadınları Alanya yemekleri alanlarında dereceye girenler belirlendi.

ÖDÜLLER BELLİ

Yarışmada ustalarda 'Yılın Altın Şefi' Kenan Evren Yener seçildi. Ustalar tavuk yemeğinde Hüsnü Öztürk, kuzu yemeğinde Kemal Kızılcık, balık yemeğinde 18 yaşındaki Berna Okul tüm erkek rakiplerini geride bırakarak birinci oldu.

ÖDÜLE DOYMUYOR

Yurtdışında eğitim gören Berna Okul, ödüle doymuyor. Daha önce bir çok yarışmada farklı kategorilerde ödüller alan Berna Okul?un amacı büyük bir aşçı olup, ülkemizi yurtdışında daha fazla yarışmada temsil etmek.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Magazin Dışı Haberleri