"BİRİMİZ HEPİMİZ, HEPİMİZ AKUT"

İki perdeden oluşan "Birimiz Hepimiz, Hepimiz Akut" adlı müzikli oyun, 28 Şubat 2010 Pazar günü saat 13.00'de Nişantaşı Rüştü Uzel Lisesi ? Hadi Çaman Tiyatrosu'nda?

Bu sezon onsekizinci yılını kutlayan Tiyatrokare, oldukça hareketli bir sezon geçiriyor.?

Nedim Saban'ın, 1982 yılında kurduğu  ve bu yıl Tiyatrokare bünyesinde  yeniden harekete geçirdiği Beş Kafadarlar Çocuk Tiyatrosu tarafından sahnelenmeye başlayacak olan "Birimiz Hepimiz, Hepimiz Akut" adlı müzikli çocuk  oyunu, 21 Şubat'tan itibaren kısa bir süre için her Pazar 13.00'da  Nişantaşı Rüştü Uzel Lisesi Hadi Çaman Tiyatrosunda sahnelenmeye başlayacak?

 

Nasuh Mahruki, Nedim Saban ve Liberty Sigorta, "Birimiz Hepimiz, Hepimiz Akut" adlı çocuk  oyununda çözüm ortağı olarak  bir araya geldiler? Amaçları,  yarının büyükleri olan çocukları deprem ve genel anlamda doğal afetler konusunda bilinçlendirmek, sorumluluk almalarını sağlamak, güvenli bir yaşam sürdürebilmeleri için bilgilendirmek?

 

Oyunu aynı zamanda AKUT gönüllüsü olan Harun Öngören yazdı, yönetti.

Müziklerine Arda Aydoğan, koreografisine Yeşim Alıç imza attı. Oyunda rol alacak sanatçılar Türkiye'nin dört bir köşesinden gelen konservatuar mezunları arasından yapılan seçmelerle belirlendi.

 

Marmara depreminin onuncu yılı nedeniyle 17 Ağustos'tan bu yana, Liberty Sigorta'nın katkılarıyla, Türkiye'nin dört bir yanında sunulan oyunla ilgili geniş bili www.tiyatrokare.com.tr ve  www.libertysigorta.com.tr adreslerinde bulunabilir.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Magazin Dışı Haberleri