BİZ KOCAMAN BİR AİLEYİZ!

Kanser hastaları ve yakınları dayanışma grubu başkanı Orhan Karvar ve Şişli Belediyesi`nin katkılarıyla gerçekleşti.

1?7 Nisan dünya kanser haftası nedeniyle geçtiğimiz gün kanser hastaları ve yakınları dayanışma grubu başkanı Orhan Karvar ve Şişli Belediyesi'nin katkılarıyla Derviş Eroğlu kültür ve sanat merkezinde kansere karşı duyarlı birçok sanatçı, oyuncu ve basın mensubunun katılımıyla gerçekleşti.

13.00 - 17.00 saatleri arasında gerçekleşen etkinliğin organizasyon komitesi başkanı Orhan Karvar basın mensuplarına şunları söyledi ?biz kocaman bir aileyiz; verdiğimiz ca- savaşında hep birbirimizin elini tuttuk.

Tutmaya da devam edeceğiz. Kanser hastaları ve yakınları dayanışma grubu olarak içinde bulunduğumuz haftanın mana ve önemine binaen kanser savaşçılarının moralitesini yükseltmek ve dayanışma ruhunu geliştirmek adına düzenledik bu etkinliği.

Gerçekleştirdiğimiz etkinliğimizi desteklemek için İzmir?den gelen savaşçı dostu yazar ve sanatçı arkadaşım Cumhur Kaplan ve Özgül Ateş başta olmak üzere, Onkolog Uzman Dr. Yavuz Dizdar?a, hepsi bir birinden kıymetli sanatçı,basın mensubu ve oyuncu dostlarım, Ali Eren, Bekir Aslantaş, Gülbin Vardar, Rumeli Orhan& Kemal, Rumeli Salih Can, Ercan Seyhan, Ayaz Ayazoğlu, Dj Bülent, Özlem Ören, karı-koca sanatçı kardeşlerim Bülent&Lida çiftine, Hazal Aydın, Elif Şahan, Levent çekiç, Ömür Günal, Ümran Aktaş, Ebru Aras ve Gülten Büyüker'e, Organizasyonun başından sonuna benim yanımda olan Serkan Deniz ve Modacı Ayşe Koçak?a kanser savaşçıları ve şahsım adına sonsuz teşekkürlerimi sunarım?

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Magazin Dışı Haberleri