BOĞAZİÇİ ÜNİVERSİTESİ VAKFI`NA ANLAMLI DESTEK !..

Sunset Grill& Bar, 27 Mayıs Gecesi kuruluşunun 20. yılı şerefine Boğaziçi Üniversitesi Vakfı`na destek olmak için anlamlı bir geceye imza attı.

1994 yılından bu yana Türkiye'de birçok konseptin öncülüğünü yapmış olan Sunset, kuruluşunun 20. yılında eğitime verdiği desteği sürdürdü.

Bu anlamlı geceye iş dünyasının önde gelen simalarının yanı sıra Boğaziçi Üniversitesi öğretim üyeleri ve mezunları da destek verdi.

Sunset'in 20. kuruluş yıldönümünde Boğaziçi Üniversitesi Vakfı'na destek olmak amacıyla düzenlenen gecede Sunset'in sahibi Barış Tansever?i, eşi Alize Tansever?in yanında; Boğaziçi Üniversitesi Rektörü Gülay Barbarosoğlu, Vodafone CEO?su Gökhan Öğüt eşi Sanem Öğüt, Arda Turan, Burcu Esmersoy, Demet Akbağ- Zafer Çika, Güneri Civaoğlu, Pınar Aylin, Can Ateş, Renee Saban, Sibel Kutman, Fikret Ercan, Gülbin Turgut, Hayrettin ?Buket Taşdelen, Ozan-Melisa İmren, Aslı-Altuğ Başar gibi sanat, iş ve cemiyet hayatının ünlü isimleri katıldı.

Gece 20. Yıl pastasının kesilmesi ve Barış Tansever'in konuşması ile sona erdi. Geceden elde edilen gelir Boğaziçi Üniversitesi Vakfı'na bağışlandı.

2004 yılından bugüne Sunset?in her yıl kuruluş yıldönümünde uyguladığı bağış gecesine ünlü DJ Tarık Koray eşlik etti.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Magazin Dışı Haberleri