"Bugs Bunny"... ŞUBAT TATİLİNDE İSTANBUL'DA!

İçim Smartt, Bugs Bunny ve arkadaşlarını, İbrahim Kutluay ile basketbol sahasında buluşturuyor.

Bugs Bunny bu yıl da Şubat tatilinde İstanbul'da?

Geçen yıl İstanbul'da gerçekleştirdikleri buz gösterisi ile çocukların tatiline keyif katan, ünlü çizgi film kahramanı Bugs Bunny ve arkadaşları, Şubat ayında yeniden Türkiye'ye geliyor. Üstelik bu kez İbrahim Kutluay ve Face Team ile basketbol sahasında olacaklar.

Çocukların yarıyıl tatilini renklendirmek için tekrar Türkiye'ye gelen Bugs Bunny, arkadaşlarının yanına bu kez basketbol sihirbazı Face Team ekibini de alarak geliyor. Üstelik onlara Türkiye'de, Türkiye'nin en ünlü basketbol oyuncusu İbrahim Kutluay eşlik edecek.

Bugs Bunny ile "Basket Show" gösterisi 3 - 7 Şubat 2010 tarihleri arasında İçim Smartt ana sponsorluğunda, BKM ve NTV Spor organizasyonuyla Türkiye'de olacak.

İbrahim Kutluay'ın evsahipliğindeki gösteri Bugs Bunny ve arkadaşları Tweety, Sylvester, Road Runner ve Tazmanya Canavarı'nın seyirciyle buluşması ile başlayacak. Gösteri, Face Team ekibinin inanılmaz akrobatik hareketlerle süslü basketbol gösterileri ile devam edecek. Show boyunca dans gösterilerini, basketbol gösterileri izleyecek. Ve tüm show'a, tatilin eğlencesini doruğa çıkaran müzikler eşlik edecek.

Gösteriler İstanbul ile sınırlı değil. Ekip 3 Şubat 2010 Çarşamba günü Ankara Atatürk Spor Salonu'nda, 4 Şubat Perşembe günü İzmir Karşıyaka Spor Salonu'nda ve 6?7 Şubat tarihlerinde İstanbul Abdi İpekçi Spor Salonu'nda da seyirciyle buluşacak.

Gösteri Seans Bilgileri:

3 Şubat Çarşamba Ankara Atatürk Spor Salonu saat 19:30

4 Şubat Perşembe İzmir Karşıyaka Spor Salonu saat 19:30

6 Şubat Cumartesi İstanbul Abdi İpekçi Spor Salonu saat 15:00 ve 19:30

7 Şubat Pazar İstanbul Abdi İpekçi Spor Salonu saat 14:00 ve 18:00

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Magazin Dışı Haberleri