BUGS BUNNY ve İBRAHİM KUTLUAY, FACE TEAM'E KARŞI!

Bugs Bunny ve arkadaşları, İçim Smartt ana sponsorluğunda, BKM ? NTV Spor organizasyonu ile 3-7 Şubat arasında yine Türkiye'de.

İÇİM SMARTT, BUGS BUNNY VE ARKADAŞLARINI İBRAHİM KUTLUAY İLE BASKETBOL SAHASINDA BULUŞTURUYOR

Sömestr tatilinin merakla beklenen gösterisi 3 Şubat Çarşamba günü başlıyor.Geçen yıl İstanbul'da gerçekleştirdikleri buz gösterisi ile çocukların tatiline keyif katan, ünlü çizgi film kahramanı Bugs Bunny ve arkadaşları, İçim Smartt ana sponsorluğunda, BKM ? NTV Spor organizasyonu ile 3-7 Şubat arasında yine Türkiye'de!

BUGS BUNNY'Lİ BRUNCH ÇOK EĞLENCELİYDİ

Bugs Bunny ve arkadaşları, basketbol sahasına çıkmadan önce, İstanbul Maslak Sheraton'da çocuklarla brunch yaptı! İbrahim Kutluay ve Bugs Bunny hayranı kızı İrem'in de bulunduğu bruncha, Hakan Yılmaz kızı Deniz, Belma Canciğer Müjde kızı Ecesu ve oğlu Arda, Ebru Keser Erda oğlu Batu ile katıldı. Çocuklar Pazar sabahlarını Bugs Bunny ve arkadaşları ile oyunlar oynayarak ve bol bol fotoğraf çektirerek renklendirdiler.

BİLETLER TÜKENİYOR

Ankara, İzmir ve İstanbul'da sergilenecek olan bu inanılmaz gösterinin İzmir biletleri tükendi. Ankara Atatürk Spor Salonunda da yoğun istek üzerine saat 15:00'e bir seans daha eklendi.

İbrahim Kutluay kaptanlığındaki takımın, basketbol sihirbazları Face Team ile mücadele edeceği gösterinin kahramanları arasında Bugs Bunny ve arkadaşları Tweety, Sylvester, Road Runner ve Tazmanya Canavarı da yer alacak.

Show boyunca dans gösterilerini, basketbol gösterileri izleyecek. Ve tüm gösteriye, tatilin eğlencesini doruğa çıkaran müzikler eşlik edecek.

Gösteri Seans Bilgileri:

3 Şubat Çarşamba Ankara Atatürk Spor Salonu saat 15:00 ve 19:30 ( tükendi)

4 Şubat Perşembe İzmir Karşıyaka Spor Salonu saat 19:30 ( tükendi)

6 Şubat Cumartesi İstanbul Abdi İpekçi Spor Salonu saat 15:00 ve 19:30

7 Şubat Pazar İstanbul Abdi İpekçi Spor Salonu saat 14:00 ve 18:00

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Magazin Dışı Haberleri