Cambridge Dükü William-Kate Middleton... TESADÜF MÜ, GELENEK Mİ?..

Doğumdan sonra ilk defa basının karşısına çıkan William-Kate çiftinin Charles-Diana çiftine benzerlikleri konuşuluyor.

Dünyanın beklediği bebek doğdu. İngiltere kraliyet tahtının ikinci sıradaki varisi Cambridge Dükü William ile eşi Kate'in bebekleri ülke gündemine oturdu.

Dün ilk kez kameraların karşısına geçen Prens William ve Düşes Kate muhabirlerin sorularını yanıtladı.

Basına verdikleri demeçten sonra ikamet ettikleri Kensington Sarayı'na geçen William-Kate çiftinin arkasından en çok konuşulan şey 31 yıl önce Prens William'ın doğumunda zamanın gözde çifti Charles-Diana'ya olan benzerlikleriydi.

DİKKAT ÇEKEN BENZERLİKLER

Doğum sonrası ilk kez hastane önünde basına görüntü veren William ve Kate, giydikleri kıyafetlerden verdikleri pozlara kadar incelendi.

Genç çiftin aynı hastane önünde, aynı pozlarla basına görüntü vermesi, Kate Middleton'ın Prenses Diana'nın William'ı doğurduktan sonra giydiği puantiyeli elbiseye benzer bir şey giymiş olması, Kate'in parmağındaki yüzüğün Diana'ya ait olması ve bebeklerin kundaklarındaki benzerlik İngiliz basınında yer buldu.

KUCAKTAYDI KUCAĞA ALDI

Dikkat çeken bir diğer kare ise Prens William'ın bundan 31 yıl önceki karelerde babası Prens Charles'ın kucağındayken şimdi kendi çocuğunu kucaklıyor oluşuydu.

ÜLKE EKONOMİSİ CANLANDI

Beklenen kraliyet bebeğinin doğmasıyla birlikte ülke ekonomisi de canlandı. Küçük prens İngiltere ekonomisine 304 milyon euroluk canlılık getirdi.

Kate'in hamilelik süreci ve bebek hazırlıkları mağazaların kasasına 304 milyon euro girmesini sağladı.

Bu miktar Olimpiyat Oyunları'ndan elde edilen gelirden az olsa da Kate ve William'ın evliliklerinden sağlanan geliri geçmeyi başardı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Magazin Dışı Haberleri