Cansel Elçin - Zeynep Tuğçe Bayat... 'ÇOCUĞUMUZU SADECE SEVECEĞİZ!'

Dört yıllık evliliklerini erkek bebek müjdesi ile taçlandıran Cansel Elçin ve Zeynep Tuğçe Bayat çifti hamilelik sonrası ilk kez Gazeteci Sibel Arna’nın youtube programı “Ne Olursan Ol Rahat Ol”a katıldılar.

Sibel Arna’nın “Allah korusun ama ya çocuğunuzun öğrenme aşkı sizinle aynı seviyede olmaz ise?” sorusuna bakın nasıl cevap verdiler: “Buna biz karar verdik.

Onu dünyaya biz getiriyoruz. Onu her türlü seveceğiz. Seveceğiz ve oynayacağız. Başka bir şey veremeyiz. Başka ne verebiliriz ki?” 

Stephan King’i İstanbul’a davet ettik

Baklavalar hazır, bekliyoruz 

Cansel Elçin bu sezon Stephen King’in çok satan klasik romanı ve gerilim sinemasının kült klasiği “Misery”i tiyatro sahnesine uyarladı. Başrollerini Sedef Akalın ile paylaştığı oyunun 11 Ekim’deki prömiyerine Stephen King’i de davet etmiş.

Cansel Elçin:  “Çiğ köfteleri, baklavaları kokoreçleri hazırladık. Kalacağı yer de hazır. Büyük ihtimal kendisi de aramızda olacak. Heyecanla bekliyoruz.”

“Kimler Geldi Kimler Geçti”ye Cansel’i de transfer ettik 

Geçtiğimiz senenin en çok izlenen iki dijital projesi “Prens” ve “Kimler Geldi Kimler Geçti”de rol alan Zeynep Tuğçe Bayat, hamilelik sürecinde oyunculuğa ara vermeyeceğini söyledi:

“Kimler Geldi Kimler Geçti”nin üçüncü sezonunu hamile olarak çekeceğim. Ve diziye Cansel’i de transfer ettik.”

Cansel: Aramızdaki yaş farkı kaç bilmiyorum 

Zeynep: 16 falan 

Dört yıllık evli olan çiftin aralarındaki yaş farkı zaman zaman gündem oluyor. Cansel Elçin “Ne Olursan Ol Rahat Ol” programı sırasında aralarındaki yaş farkını hala bilmediğini söylerken Zeynep Tuğçe Bayat yuvarlak bir cevap verdi: “16 Falan!”

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Magazin Haberleri