"Celebrity Fitness"... SİZİ ÖZEL HİSSETTİRECEK!

Asya'nın en gözde spor merkezi "Celebrity Fitness" Etiler'de görkemli bir davetle kapılarını açtı

Hollywood ve Beverly Hills'de Spor Yapmaya Hazır Mısınız ? !

Sergen Yalçın ve Ajda Pekkan'a Hayat Boyu Spor Merkezi Uyeliği Verildi !

Asya'nın en önemli spor merkezi Celebrity Fitness Türkiye'de yerini almaya başladı. İlk merkezi Etiler Dalmaz Center'da, Cemiyet hayatının onemli isimlerinden Selin Boronkay ve Eda Güngör'ün özel elit partisi ve Ahu Yagtu'nun sunumu ile kapılarını açtı. İş, sanat ve cemiyet hayatından ünlü isimlerin katıldığı davette Sergen Yalçın ve Ajda Pekkan'a 'hayat boyu üyelik' olan 'Diomand Card' verildi. Şampanya, havyar ve çileklerle karşılanan davetliler kokteylin ardından, yabancı spor hocaların oluşturduğu 'Celeb X Team Show'un ardından, Sexxy's markası ile modacı Seval Birinci'nin nefes kesen defilesinin ardından, Fashion 1 TV'nin partisi ile sabaha kadar eglendiler.

Kamuoyunda, farklı duruşu, profesyonel hocaları ve Türkiye'de ilk defa şahit olacağımız fitness programları ile çok konuşulacak olan CELEBRITY FITNESS Turkiye Pazarlama Direktörü J.J. Sweeney, 'Toplam 70.000 üyesi olan Endonezya, Hindistan ve Malezya'dan sonra, dünyanın merkezi olarak gördükleri Türkiye'ye 2012 senesine kadar 70 milyon dolarlık yatırım yaparak İstanbul'da 15 Spor Merkezi açacaklarını' belirtti. Sweeney ayrıca 'Seçkin anlamına gelen celebrity ismini, spor merkezinden içeri giren herkesin spor yaparken kendilerini seçkin birer unlü gibi hissetmelerini istedikleri için koyduklarinı' söyledi.

Dış görünüşünüzü ve sağlığınızı kazanmanız kadar motivasyonunuzun da yükselmesini hedefliyen Celebrity Fitness, dinamik muzik sistemi ile gece kuluplerini aratmayacak.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Magazin Dışı Haberleri