Cemil İpekçi... ÇOCUKLARI SEVİNDİRDİ!

Zeyland'ın sponsorluğunda 30 kimsesiz çocuğu giydiren Cemil İpekçi "Çocukların gözlerindeki sevinci görmek benim için mutlulukların en büyüğü" dedi.

Ünlü modacı Cemil İpekçi çocukları sevindirdi. Avrupa'da yaşayan Türklere yönelik yayın yapan bir TV kanalının hazırladığı proje dahilinde ve Zeyland'ın sponsorluğunda 30 kimsesiz çocuğu giydiren İpekçi "Çocukların gözlerindeki sevinci görmek benim için mutlulukların en büyüğü" dedi.

Yetiştirme yurtlarında kalan çocukları koruma derneği olan YETKİM'de barınan çocukların giydirilmesi ve bunun program olarak hazırlanması konusunda proje sorumlusu olarak görev yapan Jale Kaynak ile Mardin'de düzenlenen Kasımiye defilesi sırasında tanışan İpekçi, böyle bir projede yer almaktan gurur duyduğunu da sözlerine ekledi. İpekçi duygularını şöyle dile getirdi:

"Çocuklar benim hayatta en sevdiğim ve değer verdiğim varlıklardır. Keşke herkes ve her şey onların saflığında, temizliğinde olsa dünya bambaşka olurdu diye düşünüyorum. Ben bir yandan onları giydirirken bir yandan da sohbet ettim, hayata bakışlarını, hayattan neler beklediklerini sorguladım ve sonunda çocuklardan öğreneceğimiz çok şey olduğunu gördüm."

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Magazin Dışı Haberleri