Çiğdem Savaş... "ORGANİK SARAYI"NIN YÜZÜ OLDU!

Podyum dünyasının ünlü isimlerinden Çiğdem Savaş, doğal bakım ürünleri piyasasında güvenilir bir marka olarak tanınan Organik Sarayı'nın yeni reklam yüzü oldu.

"Çiğdem Savaş Organik Sarayı'nın yeni yüzü oldu"

Güzelliğiyle aynı zamanda reklamların aranılan yüzlerinden biri olan Çiğdem Savaş'ı tanıtım için ikna etmeyi başaran Organik Sarayı, ürün tanıtımlarında Savaş'ın yüzüyle yoluna devam ederken, ünlü manken % 100 doğal içerikli ürünleriyle sektörde bir adım öne çıkan Organik Sarayı markasını başarıyla temsil ediyor.

Uzun süredir ortalarda görünmeyen manken Çiğdem Savaş, yeni projeleriyle ortaya çıktı. Yaklaşık 2 yıldır ekranlardan uzak olan ve yurtdışında Nature Benessere firmasının ürünlerinin yüzü olan Çiğdem Savaş, ülkemizde faaliyet gösteren Organik Sarayı'nın da yeni yüzü oldu. Organik Sarayı aynı zamanda ünlü İtalyan kozmetik firması Nature Benessere'nin de Türkiye distribütörü. Manken Çiğdem Savaş'ın tanıtımını yapacağı Organik Sarayı ürünleri arasında, %100 doğal ve bitkisel içerikli birçok ürün yer alıyor. Saç bakım setinden yüz maskesine kadar geniş ürün yelpazesiyle sektörün önde gelen firmalarından biri olan Organik Sarayı yetkilileri, Çiğdem Savaş ile daha birçok projeye imza atacaklarını belirtti.

Aynı zamanda müzik piyasasına iddialı bir giriş yapmaya hazırlanan Çiğdem Savaş'ın albüm sponsorluğunu da üstlenen Organik Sarayı yetkilileri; "Çiğdem hanım uzun süredir ortalarda görünmüyordu, Türkiye'de önemli projelerde yer almasını istedik ve kendisini ikna ettik. Tanıtım broşürlerimizde, TV reklamlarımızda, mağaza açılışlarımızda Sayın Savaş yer alacak ve Çiğdem Hanım'ın yakın zamanda müzikseverlerle buluşacak albümü için de çalışmalara başladık" şeklinde açıklamada bulundular. Çiğdem Savaş ise yaptığı açıklamada; "Hep söyledim, iyi projelerin insanıyım, Organik Sarayı yetkililerinden iyi bir teklif geldi ve albüm projesini kabul ettim. Selim Çaldıran imzalı yeni albümüm yakında piyasada olacak ve büyük ses getirecek. Bildiğiniz gibi ben işimde hep en iyi olmak isterim, inşallah bundan da başarı ile çıkacağım. Çalışmalara başladık, albümüm Nisan sonu gibi müzik piyasasında yer alacak" dedi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Magazin Dışı Haberleri