"Çocuktan Al Haberi" TİYATRO SEYİRCİSİYLE BULUŞUYOR!

Vedat Demirci'nin yazdığı "Çocuktan Al Haberi" adlı oyun tiyatro sevenlerle buluşmaya hazırlanıyor.

Yönetmenliğini Levent Niş'in yaptığı oyun 07 Ocak 2012'de Üsküdar Stüdyo Sahne'de prömiyer yapacak. Oyunun yönetmen yardımcılığı Sevinç Niş'e, dekor tasarımı Nalan Alaylı'ya, giysi tasarımı Mihriban Oran'a, ışık tasarımı Önder Ay'a, müzik Targan Türe'ye, dans düzeni İhsan Bengier'e aittir.

5-12 yaş küçük seyircilerimize hitap eden bu oyunda; Levent Niş, Canan Maktal, Sadık Takır, Berkay Tulumbacı, Berkan Bulut, Zekeriya Karakaş, Kerem Can Sam, Özcan Akgöz, M. Onur Kocabaş, Nuray Çokol, Salih Şimşek, Nezihe Özcan, Ezel Salık, Aysun Güllük, Berfin Sıla Yalçın, Tuncay Koçal rol alan sanatçılardır.

Sevgiye ve saygıya ihtiyaç duyulan günümüzde kötü söz söyleyenlerin ne hale geldiğini gösteren özgürlüğü korumak için didinenlerin hikayelerini, müzik, dans ve komedi eşliğinde izleyeceğiniz bir gösteri.

Van ilimizde meydana gelen depremden sonra, Ataşehir Zübeyde Hanım Öğretmen evinde ikamet eden afetzedelerin çocuklarına, bu oyun ücretsiz olarak izlettirilip oyun bitiminde ise, ETİ firması tarafından hazırlanmış olan hediye paketleri sevgili küçüklere dağıtılacaktır.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Magazin Dışı Haberleri