CUMHURBAŞKANI'NIN EŞİ HAYRÜNÜSA GÜL'ÜN KADROSU ÇOK ÖZEL!

Beyazay Derneğince Hayrünüsa GÜL Hanımefendinin Himayesinde yürütülen `Eğitim Her Engeli Aşar' kampanyası, engelli vatandaşlarımıza yönelik etkinlikler ile tüm hızıyla devam ediyor.

Beyazay Derneği Erzincan şubesi tarafından 14 mayıs Cumartesi günü 2.si tertip edilecek olan engelli şenliğinde sanatçılar , üst düzey devlet görevlileri ve ülkemizin bir çok ilinden gelen engelli yurttaşlarımız bir araya geliyor.

Bir çok engelli sanatçının performans göstereceği gecenin sunuculuğunu Pınar Tuncer üstlenirken Ece Gürsel ve Reyhan Karaca sahne alacak.

Geceye Beyazay Derneği Genel Başkanı Ak Parti İstanbul Milletvekili Lokman Ayva, Eski Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım, Erzincan Belediye Başkanı Yüksel Çakır gibi üst düzey siyasetçi ve bürokratların katılım göstermesi bekleniyor.

Organizasyonunu P&D Media'nın üstlendiği gecede Televizyon ekranlarının sempatik sunucusu Pınar Tuncer'in sunumu Ece Gürsel ve Reyhan Karaca şarkıları engelli yurttaşların şenliğine renk katacak.

Gece Beyazay derneğine katkı sağlayan sanatçı,siyasetçi ve katılımcılara gecenin anlam ve önemine işaret eden çeşitli hediyeler ve plaketlerin takdim edilmesiyle son bulacak.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Magazin Dışı Haberleri