Deniz Temiz Derneği... 17'NCi YILA GÖRKEMLi KUTLAMA

Deniz Temiz Derneği TURMEPA'nın 17'inci yıldönümü yemeği, Kurucu ve Onursal Başkanı Rahmi M. Koç ve Yönetim Kurulu Başkanı Tezcan M. Yaramancı'nın ev sahipliğinde, Four Seasons Hotel İstanbul at the Bosphorus'ta yapıldı.

Sunuculuğunu Saba Tümer'in yaptığı geceye, iş, sana ve cemiyet hayatından 450 davetli katıldı.

Açılış konuşmasını yapan Tezcan M. Yaramancı, "Deniz Temiz Derneği 1994 yılından bu yana denizlerimizin ve kıyılarımızın temiz kalması, temiz denizlerimizin gelecek nesillerin ekonomisine, sağlığına ve refahına katkı sağlaması için mücadele ediyor. Dünyamızın üçte ikisini kaplayan ve en önemli protein kaynağı olan deniz ürünlerinin yatağı 'mavi' denizlerimiz, en az 'yeşil' çevre kadar kirletiliyor" dedi.

Davette, Ana Sponsor Astaş Holding Yönetim Kurulu Başkanı Vedat Aşcı'ya teşekkür plaketini, derneğin Onursal Başkanı Rahmi M. Koç verdi. Aktaes Holding Yönetim Kurulu Başkanı Timur Makzume, Zen Diamond Yönetim Kurulu Başkanı Emil Güzeliş, Kavaklıdere Şarapları A.Ş. Murahhas Azası Ali Başman ve MCD ve Oflaz Medya Grup Başkan Yardımcısı Esra Oflaz Güvenkaya, geceye katkılarından dolayı teşekkür plaketlerini, Rahmi M. Koç'un elinden aldı. Geceye Turmepa Derneğine katkıda bulunan cemiyet hayatının genç kuşak temsilcileri de katıldı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Magazin Dışı Haberleri