Dikkat!... 14 ŞUBAT`INIZ SOSYAL AĞLAR YÜZÜNDEN ZEHİR OLMASIN!

14 Şubat Sevgililer Günü yaklaşırken, İnternet üzerinde geçmiş ilişkilerinizden kalan izler ilişkileri tehlikeye sokuyor.

Eski sevgilinizi dijital hayatınızdan da çıkarın... 14 Şubat Sevgililer Günü?nüz, sosyal ağlar üzerinden yaşayacağınız kriz ile tatsız biçimde noktalanmasın!

Facebook, Twitter ve Vine gibi sosyal ağların yükselişiyle birlikte İnternet kullanıcıları kendileri ve ilişkileri hakkında daha çok özel veriyi paylaşmaya başladı. Kullanıcılara dair yorumlar, fotoğraflar ve hatta videolarla dolu olan sosyal ağlar, özel hayatlar odağında önemli iletişim krizleri potansiyeli taşıyor. Zira eski sevgililerin profillerinde kalan özel fotoğraflar, videolar ve yorumlar, gelecekte yaşanacak ilişkiler için olumsuz referans oluşturabildiği gibi, kullanıcının mahremiyetini de sekteye uğratabiliyor...

14 Şubat Sevgililer Günü yaklaşırken, İnternet üzerinde geçmiş ilişkilerinizden kalan izler ilişkileri tehlikeye sokuyor.

Kullanıcı sayısı milyarları bulan sosyal ağlar, verilerin paylaşımı noktasında kullanıcıların istemediği sonuçları ortaya çıkarabiliyor. Bir kullanıcı sevgilisinden ayrıldıktan sonra, eski sevgilisinin profilinde kendisine ait materyallerin bulunmasına engel olamıyor. Hatta bazı kıskanç eski sevgililer, geçmişe ait yeni görsel içerikler ekleyip etiketleyerek konuyu daha ileri boyutlara da taşıyabiliyorlar. Bu durum yeni sevgililerin hayatına adeta bomba gibi düşüyor ve iletişim krizlerinin yaşanmasına neden olabiliyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Magazin Dışı Haberleri