DJane Eva? HEM ÇALACAK, HEM DOĞUM GÜNÜNÜ KUTLAYACAK?

Türkiye'nin en ünlü en başarılı ve en seksi bayan Djlerinden DJane Eva 03 Nisan Cumartesi gecesi Doğum Gününde Fethiye Time Out Bar'da sevenleriyle buluşacak!..

Türkiye'de son zamanlarda başarılı bir çıkış yakalayan Djane Eva canlı performansıyla eğlence severleri coşturan en ünlü en başarılı ve en seksi DJ'yi olan Eva 03 Nisan Cumartesi gecesi Doğum Gününde Fethiye Time Out Bar'da sahne alacak ve Fethiye'nin havasını ısıtacak.

Rusya'dan gelerek Türkiye'ye yerleşen ve kısa sürede Türkiye'de en başarılı bayan DJ'ler arasında yer alan DJane Eva, daha önce İzmir Mordoğan Papirüs Club , Edremit Akçay Club İstanbul, Bursa Bademli People Club, Bursa Picante Club, 14 Şubat Sevgililer Gününde ise Çanakkale Garden Of Public, 9 Mart Edirne Assorti Bar, Eva, 20 Mart Cumartesi gecesi Kıbrıs Park Malika, 24 Mart Marmaris Club Pacha'da sevenlerine harika ve çılgın bir gece yaşatmıştı.

03 Nisan Cumartesi gecesi Doğum Gününde Fethiye Time Out Bar'da sahne alacak. Eğlence sınırlarının zorlanacağını eğlecenin doruklara çıkacağını söyleyen Eva, "Unutamayacağınız eşsiz bir gece yaşamak için sizleri Fethiye Time Out Bar'a bekliyorum" dedi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Magazin Dışı Haberleri