DOĞUM GÜNÜNE ÜNLÜLER YAĞDI!

Sanat ve sosyete dünyasına ünlü modacısı ve gelinkiçisi olarak bilinen Ercan Balhan ve gazeteci Umut Semiha Dirim; kızları Müge Balhan için Bostancı sahil'de bulunan Nanna Restoran'da görkemli bir yaş günü partisi düzenlediler.

Sanat ve sosyete dünyasına ünlü modacısı ve gelinkiçisi olarak bilinen Ercan Balhan ve gazeteci Umut Semiha Dirim'in kızları Müge Balhan için Bostancı sahil'de bulunan Nanna Restoran'da görkemli bir yaş günü partisi düzenlediler. Dolarların havada uçuştuğu geceye İş, sanat sosyete, cemiyet hayatının renkli simaları büyük ilgi gösterirken görkemli gecede sahne alan ünlü sanataçılar Berkant, Soner Arıca, Sibel Mirkelam, Bora Gencer ve türkücü Burhan Topal, söyledikleri şarkı ve türkülerle sabahın ilk ışıklarına kadar çılgınca eğlendiler. Doğum günü hediyesi olarak biricik kızına lüks bir otomobil hediye eden baba Ercan Balhan,"Hayatımda hiç bir zaman savurgan olmadım. Gerek iş hayatımda gerekse ikili ilişkilerimde hep insanlara hizmet etmek için çalıştım. biricik kızım bugün 11 yaşına girdi. Onun gecesinde dostlarımla birlikte olmaktan çok mutluyum. Beni yalnız bırakmayan misafirlerime sonsuz teşekkür ederim dedi.

Gazeteci kimligi ile her zaman sanat ve sosyete haberlerini yaptığını vurgulayan Umut Semiha Dirim, ise bugün bizim için çok önemli bir gün. tüm dostlarımız ve gazeteci arkadaşlarım burada. herkese teşekkür ediyorum. Ercan bey işadamı kimligi ile sanat ve sosyetenin içinde olsa da bende bu gece kendi kızımın haberini yazıyor olmaktan son derece mutlu olacağım"diye konuştu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Magazin Dışı Haberleri