Dünya Güzeli Almeda Abazi "SAKARYA'NIN KIZI OLMAK İSTİYORUM"

Ana sponsor Kaycan Sucukları tarafından Sapanca Kırkpınar'da, Sucuk Partisi ile ağırlanan karavancılar daha önce olduğu gibi yine muhteşem bir hafta sonu geçirdiler.

Sakarya Turizm Platformu Derneği Başkanı İhsan Mahmutoğulları tarafından yaptırılan plaketlerde "Sakarya turizminin çeşitlendirilmesi kapsamında yaptığımız çalışmalardaki katkınız takdire şayandır. Kentimiz alternatif turizminin geliştirilmesi çabalarımıza verdiğiniz katkıdan dolayı şükranlarımızı sunuyoruz Sakarya Turizm Platformu" yazılı plaketler emeği geçenlere verildi.

Ünlü işadamlarından Bilgin Özkaynak, Ahmet Şahin, Dünya Güzdeli Almeda Abazi, Gazeteci Şaban Mergül, Kaycan Sucukları sahibi Demircan Kayar, Taraklı Belediye Başkanı Tacettin Özkaraman, Kırkpınar Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Fatih Fil, Sa-sa deluxe Tesisleri ve UKKF Başkanı Erdal Ötügen'e plaketler, Sapanca Kaymakamı Osman Sarı, Muhtarlar Derneği Başkanı Erdal Erdem İnternet Yayıncıları Derneği Başkanı Zafer Büyü. Sakarya Turizm Platformu Derneği Başkanı İhsan Mahmutoğulları ve Sapanca İlçe Milli Eğitim Müdür'ü tarafından verildi.

Almeda Abazi "Sakaryanın kızı olmak istiyorum dedi"

Karavancılar kampına Caretta karavan ile gazeteci Şaban Mergül tarafından ikinci kez Sakarya'ya getirilen ve EMİTT Fuarı öncesi büyük ses getiren Dünya Güzeli Almeda Abazi "Türk vatandaşı olmaya karar vermiştim. Sakarya'dan gördüğüm ilgi ve misafirperverlik karşısında Sakarya'nın kızı olmak istiyorum" dedi. Şaban Mergül'ün elinden plaketini alan Dünya Güzeli Almeda Abazi en kısa zamanda tekrar Sakarya'ya gelerek valiliğe dilekçe vereceğini de sözlerine ekledi. Kraliçe ailesi ile birlikte önce İşadamı Ahmet Şahin'in Doğa Parkı'nı gezdi ardından da geceyi Şener Şen'in kaldığı Taraklı Hanımeli Konağı'da geçirdi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Magazin Dışı Haberleri