DÜNYA MEDENİYETLER KRALİÇESİ İZMİR'DE SEÇİLECEK!

İzmir Hilton Oteli'nde yapılacak olan "Dünya Medeniyetler Kraliçesi Güzellik Yarışması"na katılacak güzeller kampa girdi.

İzmir Hilton Oteli'nde yapılacak olan "Dünya Medeniyetler Kraliçesi Güzellik Yarışması" öncesi 20 ülke güzeli dün İzmir'in şirin tatil beldesi Foça'da Pollen Tatil Köyünde gönüllerince eğlenip stres attılar. Bol bol denize giren ve su sporları yapan güzeller, Pollen Tatil Köyünü çok beğendiklerini ve yarışmadan sonra tekrar gelmek istediklerini belirttiler. Yarışma hakkındaki sorulara cevap vermekten kaçınan ve birbirleriyle samimi pozlar veren güzeller, "Buraya yarışma stresinden biraz olsun uzaklaşmaya ve eğlenmeye geldik" diyerek yarışma hakkındaki soruları yanıtlamaktan kaçındılar

Güzellik yarışmasının organizatörü Süha Özgermi, "İzmir medeniyetleri ihtiva eden bir şehir. O yüzden bu yarışma İzmir'e çok yakışıyor. Foça'da tarih ve kültürel zenginlikleri yanında masmavi denizini ve yeşilini çok iyi korumuş bir sahil şeridine sahip. Pollen Tatil Köyüde bu doğa şölenini en iyi yansıtan yerlerden biri. Yeşilin ve mavinin dinlendiriciliğinin yarışmadan önce hem kızlarımız hemde bizim için çok faydalı olacağı inancındayım." Yarışmanın İzmir'de olmasına da tekrar deyinen Özgermi" Bu yarışma her gün biraz daha önem kazanmakta. Obama geldi, 'Medeniyetleri birleştirelim' dedi. Medeniyet dünyada ön plana çıkmış bir konu. İzmir de turistik olması nedeniyle her yıl bir çok medeniyetten insana ev sahipliği etmesiyle, İzmir halkının bu medeniyetlere yaklaşımı, nezaketi ve misafirperverliği ile bu yarışmaya çok yakışan bir şehir."dedi.

Organizasyon Komite Başkanı Çağrı Tortop Asena'ya çok güvendiğini"Asena Hanım'ı İzmir'in değişen yüzü olarak gördük. Çok ciddi potansiyeli ve çok sıcak bir enerjisi var. Podyuma yakışıyor ve Türkiye'yi ciddi şekilde temsil edecek. İzmir'de gerçekleştirdiğimiz tüm Türkiye'nin katılımı olan seçmelerde jürimiz Asena Hanım'ı seçti. Eminimki ciddi bir derece alacak" diyerek belirtti.

DENİZ ÜZERİNDE MİNİ DEFİLE

Gün boyu yapılan animasyon, aktivite ve oyunlarla, yarışma psikolojisinden tamamen uzaklaşan güzeller, dönüş saati yaklaştığında teşekkürlerini Pollen iskelesinde mini bir defile düzenleyerek ettiler. Podyumu andıran iskele, üzerindeki kameramanlar ve yapılan müzik yayını ile tam bir defile havası oluştuğunu ve kendilerini yürümekten alamadıklarını belirten güzeller "Denizin üzerinde yüksek topuklularla yürümek çok ilginç bir deneyim oldu" dediler.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Magazin Dışı Haberleri